fbpx

Spakirajmo! Gremo v puščavo

Fishbone se je tokrat podal med golo skalovje neusmiljene ameriške puščave. Kosi, ki jih je spakiral s seboj, so popolni za to okolje: lahkotni, udobni in trendi. V njih je vidna vsaka sled tega nepozabnega potovanja. Stili združujejo uživaški hipijevski pridih, vpiv z divjega zahoda in pin up ...

Fishbone se je tokrat podal med golo skalovje neusmiljene ameriške puščave. Kosi, ki jih je spakiral s seboj, so popolni za to okolje: lahkotni, udobni in trendi. V njih je vidna vsaka sled tega nepozabnega potovanja. Stili združujejo uživaški hipijevski pridih, vpiv z divjega zahoda in pin up petdeseta. Fishbone je tako fante opremil s karirastimi srajcami, obveznim jeansom, vojaškimi hlačami, srajcami, ki so popolne za kampiranje v divjini, enostavnimi t-shirt majicami in toplimi kapucarji. Dame imajo nekoliko več svobode. V njihovi potovalki najdemo tope z orientalskimi potiski, kratka pikčasta krila, srajce moških krojev, majice z rožastimi vzorci in seveda jeans. Nepogrešljiva oprema ekspedicij v pomlad so tudi usnjeni dodatki, klobuki, ki ščitijo pred prvimi nezaželenimi žarki, dolgi šali in nakit v stilu Pocahontas.

 

Trgovina New Yorker, Supernova, Ankaranska 3, Koper in Jurčkova 223, Ljubljana, www.newyorker.de

Naslednje
*ninaluba*

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.