fbpx

Nirvana Tribute: v Cvetličarno prihaja najboljši svetovni tribute Nirvani

V ljubljansko Cvetličarno 15. februarja 2018 prihaja najboljši svetovni tribute Nirvani. Nirvana Tribute z edinstvenim Jonom O'Connorjem nas bo z imitacijo najbolj slavnega grunge benda popeljala v nostalgijo po letu 1994, ko smo imeli čast originalni zasedbi prisluhniti v Hali Tivoli. Vstopnice so že v prodaji!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Ljubljana Cvetličarna
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
18,00 €

Kurt Cobain je bil originalen, njegov glas pa nekaj neponovljivega. A žal Nirvane ni več. Zato pa lahko prisluhnemo izjemnemu približku, ki z Jon O’Connorjem na čelu predstavlja najboljši svetovni tribute Nirvani. Nirvana Tribute prihaja iz oddaljenega Bostona v ljubljansko Cvetličarno 15. februarja 2018. Številne revije in publikacije priznavajo Nirvana Tribute bendu absolutno prvo mesto med imitatorji najbolj slavne grunge zasedbe. Nirvana Tribute deluje od leta 2009, njihov največji dosežek pa je nastop na festivalu v Liverpoolu, kjer so igrali pred več kot 50.000 glavo množico. Vstopnice za koncert so že v prodaji! Pohitite, saj hitro kopnijo.

PREBERITE ŠE: Winter Days of Metal 2018

Dodatne Informacije

Več informacij:
cvetlicarna.info in nirvana-tribute.site123.me

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!