fbpx

Aquajet H2: prvi podvodni skuter na svetu

Kaj, ko bi kar leteli? In to ne po zraku, ampak v vodi. Ni ravno letenje, ampak drvenje po morskih globinah, prehitevanje rib po levi in desni in sledenje repu morskega psa? No, tale zadnja je malo (pre)pogumna. Vas zanima, kako bi lahko to počeli? Poglejte si tole igračko.

Podvodni skuter Aquajet Dive H2 po videzu spominja na električni skat, saj ima na vsaki strani po eno krilo, ki se ju držite z rokama.

Motor ga poganja s potiskom 18 kilogramov, kar bo zadostovalo za vleko več ljudi hkrati. Če se boste na vožnjo odpeljali sami, pa boste lahko drveli s hitrostjo 9 kilometrov na uro, pri tem pa ni pomembno, kje boste to počeli. Lahko na gladini vode ali pa 18 metrov pod njo.

Baterija na Aquajet H2 bo zadostovala za 100 minut vodnih užitkov, ki jih boste lahko zajemali v videoposnetke s kamero GoPro, saj je na skuterju tudi nastavek zanjo.

Vse, kar morate storiti, je, da počakate na poletje. Aquajet Dive H2 je naprodaj za 720 evrov.

Galerija: Podvodni skuter Aquajet H2 za podvodne uživače

Dodatne Informacije

Več informacij:
hoverstar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!