INGREDIËNTEN: 1/2 l zoete room, 3 eetlepels suiker, 1 stokje vanille, 3 blaadjes gelatine, 1 granaatappel, 1 lepel gemalen suiker, 1 kleine lepel wodka.
INGRIDIËNTEN:
1/2 l sladke smetane
3 eetlepels suiker
1 palčka vanilje
3 lističi želatine
1 granatno jabolko
1 žlica mletega sladkorja
1 mala žlica vodke
VOORBEREIDING:
Sladko smetano s sladkorjem in
vaniljo povremo, odstavimo,
dodamo želatino in preden se zmes
ohladi, prelijemo v primerne
kozarce. Granatno jabolko
izdolbemo. Polovico semen nežno
pretlačimo z vilico in jim dodamo
mleti sladkor in vodko. Prelijemo
po panna cotti in povrhu posujemo
še ostala, nepretlačena zrnca.
Recept so pripravili v restavraciji Angel – Kaval Group
www.kaval-group.si