fbpx

Noč čarovnic: šik ideje za dekoracijo doma za Halloween

Strašljiva dekoracija oken

Noč čarovnic je pred vrati. Letos pri izbiri dekorja za Halloween pozabimo na kičaste plastične dodatke v slogu Frankensteinovih glav in plastičnih oranžnih buč ter stanovanje raje okrasimo z unikatnimi duhci in očarljivimi svečniki iz bučk, ki jih lahko z malo domišljije izdelamo kar sami. Tukaj so šik ideje za okrasitev doma, zaradi katerih bo letošnja noč čarovnic preprosto nepozabna.

Letošnjo noč čarovnic bomo svojemu domu vdahnili nekaj grozljivega glamurja s šik tematskimi dodatki za dom. Strašljivo pravljico bomo pričarali z lizikami, ki jih bomo z ovojem iz belih krp spremenili v majhne duhce, miniaturnimi bučkami, ki jih bomo spremenili v svečnike za elegantne bele sveče, bučami, ki jih bomo iz oranžne prebarvali v prefinjeno belo, zunanjimi lučmi, ki bodo naši terasi vdahnile čarobnost, cvetnimi lističi, ki bodo postali namizna dekoracija, in strašljivimi izrezljankami, ki bodo ponoči na naših oknih izrisale srhljive podobe …

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!