Nómada Bag: prva popolnoma modularna torba za vsak dan vašega življenja

Nomada bag

Nómada Bag, ki je bila oblikovana z mislijo na digitalne nomade, urbane poslovneže, popotnike in avanturiste, prinaša ekstremno modularnost in različne načine rabe. Tako je prav ta torba lahko vse, kar ste želeli od svoje osebne torbe za potovanja ali urban vsakdan. Tako praktična, da bo po vsej verjetnosti edina torba, ki jo boste kdaj potrebovali.

Nómada Bag se lahko hitro prelevi v enega od treh slogov in tako poskrbi za vaše potrebe. Lahko je poslovna torba, torba za potovanje ali nahrbtnik. Prinaša nenavadno možnost, da popolnoma samostojno uredite njeno notranjost in ustvarjate uporabne prekate, žepe … Tako si lahko praktično kot pri legokockah pričarate torbo, ki se popolnoma prilagaja vašim potrebam.

https://www.youtube.com/watch?v=xaR8StjiOjA

Elementi, ki sestavljajo modularno torbo, se tako prilagajajo vašemu življenjskemu slogu in spreminjajočim se potrebam. Enkrat potrebujete torbo za fotografsko opremo, drugič torbo za malo mobilno pisarno, tretjič se odpravljate na tridnevno službeno pot … Zanimivo, izvirno, uporabno.

Dodatne Informacije

Infomat:
cycop-life.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony v boj proti Apple Airpods z novimi športnimi brezžičnimi slušalkami za fitnes WF-SP800N