Noordung Angel Edition – slovensko električno kolo s prenosnim zvočnikom

Električno kolo Noordung Angel Edition

Vsa električna kolesa imajo baterijo. Slovensko električno kolo Noordung Angel Edition pa ima baterijo, ki je tudi prenosljiv Bluetooth zvočnik v obliki rezervoarja za gorivo z dvema USB-vhodoma. Start up podjetje Noordung bo izdelalo vsega 15 primerkov tega prototipa urbanega električnega kolesa za ljubitelje glasbe iz ogljikovih vlaken. Vsi bodo narejeni ročno.

Osnovne Informacije
Znamka

Noordung

Model

Angel Edition

Cena

8.000 €

Trgovina

Noordung

Noordung Angel Edition je naslednja stopnja v razvoju slovenskega električnega kolesa zagonskega podjetja Noordung, ki bo aprila 2017 kot končni izdelek pristalo na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Noordung Angel Edition bo izdelan v zelo omejeni nakladi.
Noordung Angel Edition bo izdelan v zelo omejeni nakladi.

Prototip Noordung Angel Edition tako kot njegov predhodnik, N-0, prenaša 33,6-vatno baterijo (Wh)/Bluetooth zvočnike (20 W RMS), ki ga je zdaj mogoče odstraniti in prenašati kot samostojno enoto (za lažje prenašanje mu je dodan usnjen pašček). Baterija zagotavlja 30 kilometrov na polnjenje in 100 ur poslušanja glasbe, prek dveh USB-vhodov, ki omogočata hitro polnjenje, pa lahko ‘nahranite’ pametni telefon, tablico ali prenosnik.

Baterija je tudi prenosni brezžični zvočnik.
Baterija je tudi prenosni brezžični zvočnik.

Izdelan je iz ogljikovih vlaken, sedež je znamke Brooks B17, komponente nosijo podpis Shimana (Metrea), motor je skrit, za brzdanje 26-colskih koles oz. hitrosti pa skrbijo disk zavore. Skupna teža kolesa znaša 15,6 kilograma, okvirja pa 2,7 kilograma.

PREBERITE ŠE: Noordung – urbano električno kolo iz Slovenije, ki kolesarstvo povezuje z glasbo


Končni izdelek bo šel skozi štiri razvojne faze. Prototipni razvoj se bo zaključil aprila 2017 z izdelavo končnega izdelka. Noordung bo proces kronal s kampanjo na platformi za množično financiranje Kickstarter in na trg vstopil natanko 200 let po izumu kolesa. Cena za študijo Noordung Angel Edition 8000 evrov.

Galerija – električno kolo Noordung Angel Edition:

Dodatne Informacije

Več informacij:
noordung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lamborghini Sián Roadster: najmočnejši Lamborghini tokrat odvrgel streho