fbpx

Nagradna igra ButikSvetil: Podarjamo tri trendovske svetilke

Svetilka Trio Naos v beli barvi

Razsvetlite svoj dom z najbolj trendovskimi in kakovostnimi svetili. V novi nagradni igri vam ButikSvetil podarja svetilki Trio VIPER in svetilko Trio NAOS. Imamo srečne nagrajence, najdete jih na dnu članka. Čestitamo!

V ljubljanski Šiški na Celovški cesti 172 lahko po novem obiščete ButikSvetil z najbolj raznovrstnim izborom svetil pri nas. Butik je nadgradnja priljubljene spletne trgovine ButikSvetil.si in vam iz prve roke ponuja raznovrstno ponudbo trendovskih in kakovostnih svetil za vaš dom po dostopnih cenah.

Foto: ButikSvetil na Celovški cesti v Ljubljani
Foto: ButikSvetil na Celovški cesti v Ljubljani

Spletno mesto ButikSvetil.si vam dnevno ponuja več tisoč modelov svetil za zunanje in notranje prostore svetovno priznanih oblikovalskih znamk, v salonu pa si odslej najbolj zaželene in zanimive lahko ogledate tudi razstavljene. ButikSvetil lahko obiščete od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00​, ob sobotah od 10.00 do 13.00.

Eno izmed treh trendovskih svetil iz prodajalne ButikSvetil lahko osvojite v naši nagradni igri!

Osvojite lahko:

2 x Trio VIPER

Svetilka Trio Viper v beli barvi
Svetilka Trio Viper v beli barvi

Trio VIPER je kakovostna in zelo priljubljena LED-lučka, ki jo lahko uporabimo kot stensko in namizno svetilko. Na voljo je v različnih barvah: beli, črni, sivi, zeleni in barvi fuksije. Podarjamo belo in sivo.

1 x svetilka Trio NAOS

Svetilko Trio NAOS ugasnemo tako, da vanjo pihnemo
Svetilko Trio NAOS ugasnemo tako, da vanjo pihnemo.

Namizna ambientalna bela LED-svetilka omogoča menjavo barv med belo, rdečo, zeleno in modro, ter ima možnost zatemnjevanja. Vklaplja in izklaplja pa se – ne boste verjeli – tako, da vanjo pihnemo! Svetilka deluje na baterije.

Podarjamo svetilki Trio VIPER in svetilko Trio NAOS – kako do ene izmed njih?

Vse, kar morate narediti, je, da pravilno odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili, bomo 23. 11. 2016 ob 9.00 izžrebal tri srečneže, ki bodo prejeli belo svetilko Trio VIPER, sivo svetilko Trio VIPER in svetilko Trio NAOS.

Srečni nagrajenci so:

  • bela svetilka Trio VIPER: Dragica Markun
  • siva svetilka Trio VIPER: Katja Ješovnik
  • svetilka Trio NAOS: Laura Gorjup 

Vsem nagrajenim iskreno čestitamo! Ostalim želimo več sreče v prihodnjih nagradnih igrah. Nagrajenci bodo o prevzemu nagradu obveščeni po elektronski pošti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.