fbpx

Nostradamus 2022: 8 katastrofalnih napovedi Nostradamusa za leto 2022

To napoveduje Nosatradamus za leto 2022

Foto: ps

Kaj je Nostradamus napovedal za leto 2022? In katere napovedi Nostradamusa za leto 2021 so se uresničile? Ali Nostradamus vidi leto 2022 res tako zelo črno.

  • Kaj Nostradamus napoveduje za leto 2022
  • Slabe napovedi nostradamusa za leto 2022
  • Nostradamus 2022

Kdo je Nostradamus?

Nostradamus je rojen 14. ali 21. decembra 1503 in je bil francoski zdravnik in cenjeni videc, ki je objavil več prerokb, ki so postale splošno znane in so se tudi uresničile.

V stoletjih po njegovi smrti so mu ljudje pripisovali zasluge za natančno napovedovanje ključnih dogodkov v zgodovini, od francoske revolucije do vzpona Adolfa Hitlerja in terorističnih napadov 11. septembra 2001 ter celo koronavirusa leta 2020. Njegova knjiga “Prerokbe” je izšla leta 1555 in mu je od takrat prinesla svetovno slavo. Nostradamus pravi, da bo konec sveta leta 3797.

Do leta 1554 so Nostradamusove vizije postale sestavni del njegovih del v almanahih in odločil se je, da bo vso svojo energijo usmeril v ogromen opus, ki ga je poimenoval Stoletja. Načrtoval je napisati 10 zvezkov, ki bi vsebovali 100 napovedi za naslednjih 2000 let. Leta 1555 je objavil Les Prophesies, zbirko svojih glavnih, dolgoročnih napovedi. Morda se je počutil ranljivega za versko preganjanje, zato je izumil metodo, kako prikriti pomen prerokb z uporabo štirivrstičnic – rimanih štirivrstičnih verzov – in mešanice drugih jezikov, kot so grščina, italijanščina, latinščina in provansalsko narečje južne Francije. Nenavadno je, da je Nostradamus užival v dobrih odnosih z Rimskokatoliško cerkvijo. Kljub njegovemu velikemu talentu prerokb.

Splošno je znano, da ga inkvizicija nikoli ni preganjala zaradi krivoverstva, ker svojih spisov ni razširil na prakso magije. Njegova priljubljenost je zaradi pravilnih napovedi le rasla in postal je ena najbolj znanih osebnosti v času renesanse.

Dokumentarni film – Nostradamus

8 katastrofalnih napovedi Nostradamusa za leto 2022

1 – Asteroidni dež bo uničil Zemljo

Nostradamus za konec leta 2022 (14. december) napoveduje srečanje planeta z večjim kometom, ki mu sledijo ostanki in manjši delci, ki bodo razsvetljevali nebo v obliki asteroidne plohe. Sledile naj bi velike poplave, ki jih bo pozvročil morebitni cunami. Hkrati pa napoveduje tri dni teme po katerih naj bi zavladala tišina.

2 – Trije dnevi teme

Zgornjo napoved uničenja v letu 2022 s strani meteorita pa naj bi potrjevala napoved 72 urne teme, ki mu bo sledil mir. Te dve prerokbi sta zelo zaskrbljujoči, ker sta med seboj povezani.

3- Zlom ameriškega dolarja in inflacija

Nostradamus napoveduje zlom finančnih trgov in inflacijo ameriškega dolarja, ki naj bi ušla izpod nadzora. In celo poudarja pomembnost naložb v zlatu in srebru. Ob trenutni situaciji na finančnih trgih se zdi tovrstna napoved izjemno grozeča, a hkrati tudi zelo realna.

Nostradamus je napovedal koronavirus, požare v Kaliforniji in nekaj drugih stvari že za leto 2021. Vse so se uresničile.

4 – Razpad EU

Šokantno, a napoveduje razpad evropske unije. Kot je tudi pravilno napovedal Brexit. Pri trenutnih trenjih in nesoglasji držav članic ta scenarij ni nemogoč.

5 – Atomska bomba

Nostradamus napoveduje tudi eksplozijo jedrske bombe, ki naj bi bila tako zelo močna, da naj bi prišlo do premika položaja Zemlje.

6 – Velike migracije

Napovedane so velike migracije v Evropo. Nostradamus napoveduje, da bo sedemkrat toliko migracij kot običajno. Napoveduje, da bodo ti migranti naplavljeni na obalah Evrope. Tisti, ki bodo preživeli pa bodo zaprti. To sovpada s kampi za migrante na Lampedusi in grških otokih.

7 – Francijo naj bi prizadelo nevideno neurje

Francijo naj bi doletele največje naravne katastrofe v zgodovini. Tako poplave, pozaži, kot suša. Seveda to dogajanje ne bo omejeno le na Francijo. Po vsem svetu se po njegovih napovedih obeta tudi lakota.

8 – Umetna inteligenca bo v konfliktu s človeštvom

Računalniki naj bi se prebudili in si podredili človeško raso. Umetna inteligenca naj bi postala pametnejša od čoveka. S tem pa bo ogrožen obstoj človeštva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!