fbpx

Nostradamus za 2021 napoveduje strašljivo leto!

Kometi, lakota, potresi, sončne nevihte ...

Ste mislili, da je 2020 grozno leto? Počakajte na 2021! No, vsaj glede na napovedi, ki jih za 2021 prerokuje Nostradamus.

Kdo je Nostradamus? Je res največji prerok, ki je kadarkoli živel na Zemlji ali je le inteligentni prevarant, ki je izkoristil naivne bralce? V nadaljevanju si lahko preberte, kaj Nostradamus napoveduje za 2021 oziroma kakšne so interpretacije njegovih verzov. Razumevanje njegovih napovedi je popolnoma na vas, mi jih le povzemamo in nikakor ne trdimo, da jih je treba jemati resno!

Lakota biblijskih razsežnosti

Nostradamus naj bi med drugim tudi napovedal, da bodo prvi znaki konca sveta lakota, potresi, različne bolezni in epidemije, ki so dandanes vse pogostejši. Pandemija koronavirusa naj bi predstavljamo samo začetek vrste neugodnih dogodkov, ki bodo prizadeli prebivalstvo. Lakota, ki naj bi prišla v letu 2021, je takšna, s katero se svet še ni soočil. Ogromna katastrofa nas bo vrgla nazaj v zgodovino in velik del svetovnega prebivalstva tega prekletstva ne bo mogel premagati.

Od leta 2020, po 248 letih, je Saturn v korozorogu združil svoje moči s Plutonom, prav tako v kozorogu, kar naj bi spremenilo usodo sveta. Saturn v kozorogu je namreč odgovoren za družbeno hierarhijo, državno moč, oblast, funkcije in status, v povezavi s Plutonom v kozorogu, planetom smrti, uničenja in obnove, pa naj bi sprožil omenjeno lakoto.

Komet bo padel na Zemljo ali pa se ji vsaj zelo približal

Ta dogodek naj bi povzročil potrese in druge naravne nesreče, kar bi lahko sklepali iz verza: “Na nebu se vidi ogenj in dolga sled isker.”

Druga interpretacija tega verza trdi, da se to nanaša na velik asteroid, ki bo padel na Zemljo. Ko bo vstopil v zemeljsko atmosfero, se bo segreval in se na nebu prikazal kot velik ogenj. Tudi NASA je sporočila, da je verjetno, da nas v prihodnjih letih čaka podoben dogodek. Asteroid, imenovan JF1 lahko zadane Zemljo 6. maja 2022, do datuma pa naj bi NASA prišla z analizo njegove poti. Znanstveniki pravijo, da ima asteroid moč udara 230 kilotonov eksplozivne sile TNT-ja, kar pomeni 15-krat več kot pa jedrska bomba, ki je padla na Hirošimo leta 1945.

Grozi nam komet oziroma asteroid.

Muslimani bodo vodili svet

“V Donavo in Ren bo prišla piti Velika kamela, ne da bi se pokesala: tisti ob Roni bodo trepetali, še bolj tisti ob Loari …”

“Kamela” naj bi bilo arabsko prebivalstvo, ki živi po celi Evropi, še posebej v Franciji in Nemčiji, ali val priseljencev, ki so trenutno pred vrati naše celine. Strokovnjaki za demografijo prav tako opozarjajo, da bodo muslimani v naslednjih desetletjih osvojili EU, ne da bi pri tem morali uporabiti naslije. Po eni strani zaradi velikega števila priseljencev in beguncev, po drugi strani pa zaradi dejstva, da imamo Evropejci vedno manj otrok.

Sončne nevihte

2021 bo zelo pomembno leto v smislu velikih globalnih dogodkov. Tako naj bi se zgodile tudi velike sončne nevihte, ki bi lahko povzročile večjo škodo na Zemlji.

Kalifornijo bo prizadel uničujoč potres

Glede na Nostradamusove zapise naj bi Kalifornijo v 2021 uničil izjemno močan potres: “Nagnjen park, velika nesreča po zahodnih deželah in Lombardiji, ogenj na ladji, kuga in ujetništvo; Merkur v strelcu, Saturn bledi.” Nostradamus naj bi torej s tem napovedal, da bodo “zahodne dežele” prizadel velik potres, Kalifornija pa naj bi bil logičen kraj, kjer se bo to zgodilo. Po mnenju astrologv “Merkur v strelcu, Saturn bledi” bo dan, ko bosta planeta Mars in Saturn v tem položaju na nebu, 25. november 2021.

Kaliforniji grozi uničujoč potres.

Ameriški vojaki bodo imeli čipe v možganih

Ameriški vojaki naj bi se spremenili v nekakšne kiborge, da bi rešili človeško raso. Ta čip naj bi nam nudil potrebno digitalno inteligenco, ki bo napredovala prek meja biološke inteligence. To bi lahko pomenilo, da bomo umetno inteligenco vključili v svoja telesa in možgane.

Papež Frančišek naj bi cerkev približal ljudem

Ne glede na to, koliko let bo papež Frančišek ostal vodja katoliške cerkve, bo za seboj pustil milostno in globoko impresivno zapuščino. Cerkev bo tako postala “rešilni čoln” za vse več ljudi. “Poskrbeti moramo za vse, še posebej za najrevnejše, najšibkejše, najmanj pomembne, lačne, žejne, tujce, gole, bolne in tiste v zaporu,” je dejal papež Frančišek.

Michel de Nostredame, bolj poznan kot Nostradamus, je bil francoski zdravnik in astrolog, ki je živelv 16. stoletju. Od običajnih ljudi se je razlikoval po tem, da naj bi imel zmožnost “gledanja v prihodnost”. Gledal naj bi v skledo, napolnjeno z vodo, in med opazovanjem tekočine “prejel” videnje prihodnosti. Tako je torej predvidel številne prihodnje dogodke, nekateri pa so se tudi zares zgodili. Svojo prvo knjigo Les Propheties je napisal leta 1555, ponatise pa tiskajo še danes.

V obdobju treh let je Nostradamus napisal več kot 900 štirivrstičnic s prerokbami za prihodnost. Kar 70 odstotkov prerokb naj bi se do danes uresničilo. Napovedal je vladavino Napoleona, drugo svetovno vojno, vzpon Hitlerja, atentat na Johna F. Kennedyja in pristanek na Luni. V eni izmed svojih štirivrstičnic je spregovoril o “ognju na nebu”, “novem mestu”, “ogromni streli” in “dveh bratih, ki ju bo ločil kaos”. Mnogi znanstveniki, ki so te vrstice analizirali, so prišli do zaključka, da je Nostradamus s tem napovedal 11. september 2001.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!