fbpx
Črni petek je letos 26. novembra 2021

5 stvari, ki se jih najbolj splača kupiti na črni petek

Black Friday v Harvey Norman-u

Oglasno sporočiloHarvey Norman

Ob nakupu katerih stvari so akcije črnega petka vredne našega časa in denarja? Berite dalje in izvedeli boste, kaj se splača kupiti ta črni petek.

Črni petek, ki je na mednarodni ravni poznan kot Black Friday, je v zadnjih letih postal potrošniški praznik globalnega pomena. Vsi trgovci in kupci se manično pripravljajo na ta dogodek.

Vas zanima, kdaj je črni petek? Letos se bo črni petek (Black Friday 2021) odvijal 26. novembra 2021. Pogosta praksa trgovcev je postala, da se črni petek popusti in akcije razširijo na celoten vikend, vse do ponedeljka. Gre za kibernetični ponedeljek (Cyber Monday), ki zaokrožuje in zaključuje novembrsko nakupovalno manijo.

Marsikdo izkoristi akcijo črnega petka in nore popuste za nakup decembrskih prazničnih daril, kar je prispevalo k še večji popularnosti tega praznika.

Skoraj vsak pa se je verjetno že vprašal, ali so črni petek popusti vredni našega časa in denarja. Za vas smo pripravili seznam 5 stvari, ki bo poskrbel, da bo vaša nakupovalna izkušnja na letošnji črni petek prijetnejša, hitrejša in bolj organizirana, vi pa boste zadovoljni s svojimi nakupi.

1. Pametni telefoni

Trg so preplavili najrazličnejši pametni telefoni, ki za svoje delovanje uporabljajo najsodobnejše tehnologije. Če se odločate za menjavo pametnega telefona, je črni petek prava priložnost. Trgovci bodo v tem času (že zelo) visoke cene pametnih telefonov znižali z različnimi akcijami in popusti.

V spletni trgovini Harvey Norman bo potekala akcija, kjer si lahko ogledate široko ponudbo pametnih telefonov različnih cenovnih rangov. Zagotovo boste našli pravega za vas in vaše potrebe. Pametni telefoni pa lahko služijo tudi kot ideja za darilo najbližjim.

Pametni telefon je super ideja za nakup v času akcije črnega petka.

2. Videoigre in igralne konzole

Tudi videoigre in igralne konzole ne uidejo akcijam črnega petka. Tako konzole različnih proizvajalcev (Playstation, Nintendo, Xbox) kot tudi videoigre predstavljajo zimzeleno darilo za otroke in najstnike, za katere je to prijetno in družabno preživljanje prostega časa.

Širok spekter videoiger zagotavlja, da lahko zadostimo še tako različnim interesom in starostim igralcev. V spletni trgovini Harvey Norman lahko najdete veliko ponudbo videoiger, ki so primerne za različne starosti. Na naslovnici posamezne igre lahko v spodnjem levem kotu na barvnem kvadratku najdete napisano starost, ki označuje spodnjo mejo za posamezno igro. Navzgor pa starostne omejitve ni. Igrate lahko vsi, ki vam je igričarstvo v veselje, zato je nakup videoiger v času, ko poteka akcija črni petek zagotovo dobra ideja.

Otroci in starši se zabavajo ob igranju videoiger.

3. Televizorji OLED

Če se odločate za nakup novega televizorja, je televizor OLED super ideja. Gre za televizorje, ki nudijo vrhunsko kakovost slike.

OLED (Organic light-emitting diodes) tehnologija uporablja tip zaslona, ki je grajen na drugačen način kot pri LCD in LED televizorjih. Namesto osvetlitve od zadaj, tehnologija OLED napaja vsako posamezno piko na zaslonu, ki potem zasveti. Tak pristop osvetlitve nudi bogat in globok kontrast ter izjemen barvi spekter.

Barve in kontrast se ne spreminjajo, tudi če gledamo televizor s strani. Osveževanje slike je hitrejše, gibanje na zaslonu pa bolj gladko in tekoče. OLED TV ne potrebuje dodatnih plasti na zaslonu, zato je dizajn televizorja izjemno tanek in eleganten.

Harvey Norman spletna trgovina ima veliko izbiro OLED televizorjev, ki bodo v času črnega petka še dodatno znižani. Preverite njihovo črni petek TV ponudbo.

OLED TV omogoča gledanje televizorja iz različnih kotov, tudi s strani.
BLACK FRIDAY – V HARVEY NORMAN

4. Pohištvo

Odlašate s prenovo doma zaradi visokih cen? Potem je črni petek super priložnost za nakup novih pohištvenih kosov.

Nakup novega pohištva je velik finančni zalogaj, čakanje na pohištvene odprodaje pa je zamudno in neugodno, saj izbira pohištva ob koncu sezone ni več velika. Akcija črnega petka je v tem primeru odlična izbira, saj boste na ta način lahko prišli do najljubših pohištvenih kosov in ob tem še prihranili denar.

Osvežite lahko celoten prostor, kot je spalnica ali dnevna soba, ali pa se odločite le za zamenjavo posameznih kosov pohištva, kot so jedilna miza in jedilni stoli, sedežna garnitura, postelja ipd.

V primeru, da niste prepričani, kako se lotiti prenove oziroma osvežitve vašega doma, obiščete katero izmed poslovalnic Harvey Norman, kjer vam bo naše strokovno usposobljeno osebje z veseljem pomagalo.

Nakup pohištva je dobra ideja v času akcije črnega petka.

5. Vzmetnice

Vsi se zavedamo, kako velik vpliv ima spanec na naše počutje in kvaliteto življenja. Pogoj za kakovosten spanec pa je prava vzmetnica.

Če na vaši obstoječi vzmetnici čutite vzmeti ali vdolbine, opažate natrgano tkanino, med spanjem čutite premikanje partnerja oziroma je vzmetnica starejša od 7 let, potem je gotovo čas za nakup nove. Tudi za ta nakup je črni petek več kot primerna priložnost, saj so vzmetnice ravno tako pogosto predmet akcije tega nakupovalnega praznika.

Pred nakupom dobro premislite, kakšno vzmetnico potrebujete. Izbrati morate trdoto vzmetnice, materiale, iz katere je narejena, višino vzmetnice ter izbrati ustrezno letveno dno. Še več informacij o tem, na kaj morate biti pozorni pri nakupu vzmetnice med akcijo črni petek vzmetnice, pa lahko preberete tu.

BLACK FRIDAY – V HARVEY NORMAN

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!