fbpx

Nostradamus za 2020 napoveduje pretresljive dogodke

Kaj naj bi za leto 2020 napovedal slavni jasnovidec Nostradamus?

V obdobju treh let je Nostradamus napisal več kot 900 štirivrstičnic s prerokbami za prihodnost. Kar 70 odstotkov prerokb naj bi se do danes uresničilo. Napovedal je vladavino Napoleona, drugo svetovno vojno, vzpon Hitlerja, atentat na Johna F. Kennedyja in pristanek na Luni. V eni izmed svojih štirivrstičnic je spregovoril o “ognju na nebu”, “novem mestu”, “ogromni streli” in “dveh bratih, ki ju bo ločil kaos”. Mnogi znanstveniki, ki so te vrstice analizirali, so prišli do zaključka, da je Nostradamus s tem napovedal 11. september 2001.

Tukaj si lahko preberete, kaj naj bi Nostradamus napovedal za leto 2020. Velja si zapomniti, da so to le napovedi oziroma prerokbe človeka, ki za nekatere ni več kot le inteligenten prevarant, ki je izkoristil naivne bralce, spet drugi pa menijo, da je to največji prerok, ki je kadarkoli živel na Zemlji. Kako boste njegove napovedi razumeli sami, je popolnoma na vas, mi pa smo jih za vas le povzeli.

1. Nostradamus naj bi za 2020 napovedal uničevalne potrese. Ti naj bi potopili celotno Kalifornijo. To se naj bi zgodilo v času retrogradnega Merkurja v raku (med 18. junijem in 12. julijem). Pred potresi pa naj ne bi bila varna niti Evropa. Prvi takih potresov z magnitudo 7 in 7,4 po Richterjevi lestvici naj bi prizadel Turčijo.

Nostradamus za 2020 napoveduje silovite potrese.
Nostradamus za 2020 napoveduje silovite potrese.

2. Napovedal naj bi tudi ekonomsko krizo 2020. Bankrotiralo naj bi na stotine hedge skladov, mednarodni borzni trg se bo moral za kratek čas zapreti – morda za kak teden, da se bo umirila panika okoli prodaje delnic. Nostradamus naj bi celo napovedal krizo za 2008.

3. Vstopili naj bi v veliko vojno, in sicer naj bi vzhodna sila premagal zahodno (Kitajska vs. ZDA).

4. Velika Britanija bo imela novega kralja. Kraljica Elizabeta II naj bi namreč v 2020 umrla. Pa ni edina. Smrt naj bi potrkala tudi na vrata papeža Frančiška. Tega naj bi nadomestil mlad papež, ki ba bo vpleten v velik škandal.

Kraljica Elizabeta II. naj bi umrla, Anglija naj bi dobila novega kralja.
Kraljica Elizabeta II. naj bi umrla, Anglija naj bi dobila novega kralja.

5. Divjali naj bi tudi siloviti požari, na Hrvaškem in v Grčiji, države, kot so Portugalska, Španija, Nizozemska, Nemčija in pa Francija pa naj bi trpele pod hudim vročinskim valom. Vse to naj bi prizadelo tudi Ameriko (New Mexico, Kalifornija, Palm Springs, Los Angeles).

6. Glede na Nostradamusa naj bi v letu 2020 izkusili močne nevihte, ki se bodo ponekod spremenile v hurikane. Amerika naj bi bila žrtev najmočnejših tornadov do zdaj. Ti naj bi imeli premer 1,6 kilometra in hitrost 320 km/h.

7. Dvignila naj bi se tudi morska gladina, to, kar danes poznamo kot Antarktiko, naj bi se namreč stopilo.

Antarktika naj bi se stopila.
Antarktika naj bi se stopila.

8. Ljudje naj bi imeli vgrajene čipe. Nostradamus naj bi namreč imel videnje ljudi, ki hodijo po cesti, v njih pa so čipi. To idejo naj bi že uresničilo ameriško podjetje iz Wisconsina.

9. Ljudje naj bi živeli na Luni, vsaj glede na eno izmed neštetih videnj Nostradamusa.

10. Kim Džong Un naj bi izgubil oblast, in sicer ga naj bi s prestola vrglo njegovo ljudstvo med protesti. V ta konflikt naj bi se vmešala Rusija, ki nikoli več ne bo enaka.

11. Dobro se naj ne bi pisalo niti Putinu, niti Trumpu. Na prvega naj bi bil poskus atentata (osumljenec naj bi bil nekdo iz njegove varnostne ekipe), drugi pa naj bi zbolel za skrivnostno boleznijo.

Ne za Putina, ne za Trumpa, leto 2020 naj ne bi bilo rožnato.
Ne za Putina, ne za Trumpa, leto 2020 naj ne bi bilo rožnato.

Kdo je bil Nostradamus?

Michel de Nostredame, bolj poznan kot Nostradamus, je bil francoski zdravnik in astrolog, ki je živel v 16. stoletju. Od običajnih ljudi se je razlikoval po tem, da naj bi imel zmožnost “gledanja v prihodnost”. Gledal naj bi v skledo, napolnjeno z vodo, in med opazovanjem tekočine “prejel” videnje prihodnosti. Tako je torej predvidel številne prihodnje dogodke, nekateri pa so se tudi zares zgodili. Svojo prvo knjigo Les Propheties je napisal leta 1555, ponatise pa tiskajo še danes.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!