fbpx

Nostradamusov krog prihodnosti: preverite, ali se vam bo želja izpolnila!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Nostradamusov krog za napovedovanje prihodnosti in izpolnjevanje želja. Zaprite oči, položite prst v krog in prihodnost bo razkrita! Tudi, če ne verjamete, to morate poizkusiti.

Nostradamus je bil francoski zdravnik, vendar je najbolj znan po svojih prerokbah, nekatere so se izpolnile skozi zgodovino. Eno najbolj znanih orodij za napovedovanje lastne usode, je njegov krog, ki vam pomaga najti odgovore na vprašanje ali ugotoviti, ali se vam bo želja izpolnila.

Ta tehnika je zelo preprosta in zanimiva. Odgovori so jasni in morda vam lahko pomagajo najti rešitev v določeni življenjski situaciji.

Kako ga uporabljati?

Zaprite oči in se z mislimi osredotočite na specifično vprašanje, na katero si želite odgovor. Z zaprtimi očmi položite prst na krog, nato odprite oči in poglejte, na kateri številki držite prst. Nato pod to številko preberite odgovor na svoje vprašanje oziroma napoved, kdaj se vam bo želja uresničila.

Se vam bo želja izpolnila?

1. Spadate med tiste ljudi, ki tudi v najtežjih situacijah ne izgubijo zbranosti in prisotnosti duha. Zato ne obupajte pri reševanju svojih težav, saj imate na zalogi vzdržljivost in potrpežljivost. Čaka vas uspeh. Imejte zaupanje vase in druge.

2. Nekdo vam stoji na poti in vas poskuša zmesti. Ne jemljite tega preveč resno. Vendar ne podcenjujte tega odpora. Izogibajte se konfliktom. Poskusite najti pozitivno rešitev za vaš problem.

3. Dogodki v prihodnjih dneh bodo presegli vaša pričakovanja. Če začnete svojo energijsko rezervo uporabljati pametno in je ne porabite za nepomembne stvari, bo prednost na vaši strani. Vsekakor imejte potrpljenje in vzdržnost, tako do sebe kot do drugih.

4. V tem trenutku vas spremlja sreča. Zato ni razloga za dvom o pozitivnem izidu. Sreča vas bo spremljala še dolgo. Uživajte v lepih dneh, ki so pred nami.

5. Točno tako. V tem trenutku ste preveč pozorni na mnenja drugih in zato malo pogrešate prijetno situacijo. Ne čakajte predolgo, dajte drugim vedeti, da morajo spoštovati vas in vaše mnenje. Majhne taktične igre vodijo le v napačne predstave in so na škodo medsebojnega zaupanja.

6. Izpolnitev želje bo šla nekoliko težje, kot pričakujete. Izhajate iz napačnih predpostavk, največkrat pesimističnih. Drugi ljudje to vidijo v popolnoma drugačni luči. Zato je izredno potrebno poslušati dobre nasvete bližnje osebe in ne podleči lažnemu upanju.

7. Problem za zdaj ni rešljiv. Dajte si čas in si ne polnite glave z nezrelimi težavami. Poskusite uživati ​​v trenutku. Vse bo kasneje rešeno. Če ste zelo zaskrbljeni, poiščite pomoč čarobnega kroga čez teden dni.

8. Previdno. Poskusite, da ne verjamete vsemu, kar vam povedo. Pri nekaterih stvareh držite določeno distanco. Danes je vse okoli vas videti bolje, kot je v resnici. Bodite previdni in pazite, da ne boste kasneje razočarani.

9. Ni dvoma. Toda potrebovali boste pomoč. Z dobrim prijateljem se pogovorite o težavah, ki vas mučijo, saj je objektiven in bo na stvari gledal bolj trezno.

10. Da. Vendar ne dovolite, da vas zavedejo. Pokažite več samozavesti in varnosti in potem bo vse v redu. Na tej točki se lahko popolnoma zanesete na svojo intuicijo. Pozneje ne boste doživeli niti najmanjšega razočaranja.

11. Vprašanje je bilo postavljeno prehitro. Zaenkrat ga pusti, še ni zrelo. Bodite prizanesljivi. Za to vas bodo cenili.

12. Zelo možno je. Vse napreduje veliko hitreje in bolj pozitivno, kot ste si predstavljali. Pomembno je, da ne poskušate narediti vtisa nezainteresirane osebe. Upoštevajte, da se nekdo iskreno trudi postati vaš prijatelj.

13. Vse se ne bo zgodilo po načrtih. Delujete neodločno. To zavaja nekatere vaše prijatelje. Imajo vas za nepredvidljivo osebo, kar vam ni v prid. Uničite to sliko. Ljubijo te bolj, kot si misliš.

14. Vse bo v redu. Toda le, če sami pokažete aktivnost. Vse je dovoljeno, vendar ne odlašanja. Prevzemite pobudo v svoje roke in presenetite vse s svojo učinkovitostjo in bogastvom idej.

15. Da, lahko se zaneseš na svojo srečo. Čaka vas ugoden preobrat usode. Zdaj vam ni treba ničesar izumiti, samo počakajte. Prenagljena dejanja vas bodo vodila v napačno smer in vam lahko škodijo.

16. Vsi upi se bodo izpolnili. Toda popolnoma drugače, kot ste si predstavljali. Zato bodite pripravljeni na vse spremembe in se ne osredotočajte samo na edini zastavljeni cilj. Pokažite prilagodljivost in ne zavrnite nobenega argumenta.

17. Vprašanje ostaja odprto. O svojih željah morate dobro premisliti, saj vaši občutki še niso povsem dozoreli. Zato od druge strani pričakujete preveč. V naslednjih dneh bo vse ostalo nespremenjeno, vendar lahko ena srečna okoliščina razjasni vašo težavo. Pozorno poslušajte svoj notranji glas.

18. Morda boste imeli težave. Sprva boste celo razočarani, vendar to ne pomeni, da so vaše možnosti nič. Ravno nasprotno, razočaranje bo dalo zagon pozitivnemu razvoju. Vaš krog prijateljev raste, postaja boljši in stabilnejši.

19. Nezaupanje in jeza sta še daleč. A če se ne boste kmalu znebili svojih dvomov, boste marsikaj pokvarili. Če vas sreča obide, sta lahko krivec za to vaša pretirana skromnost in negotovost. Vrzite ju na stran! Bodite odprti in prijazni do drugih ljudi.

20. Da. V tem trenutku je sreča na vaši strani. Zato ni razloga za dvom o ugodnem izidu. Dolgo boste uživali v srečnem obdobju.

21. Da. Ostalo je zelo malo truda, da bi končno dosegli cilj. Bodite drzni, tvegajte in zagotovo vam bo uspelo. Bodite previdni na vse, kar se dogaja okoli vas, in imejte v mislih – naključij ni. Nič na tem svetu ni naključno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!