fbpx

Nova malčica

Še ena novost, ki bo kmalu na voljo pri domačih trgovcih z avtomobili, je nova generacija Nissanove micre, ki bo zagotovo navdušila nežnejši spol že zaradi svoje ljubkosti in zanimive palete barv – med njimi so tudi spomladansko zelena, mandarina in nočna senca, kot so jih poimenovali. Micra se od ...

Še ena novost, ki bo kmalu na voljo pri domačih trgovcih z avtomobili, je nova generacija Nissanove micre, ki bo zagotovo navdušila nežnejši spol že zaradi svoje ljubkosti in zanimive palete barv – med njimi so tudi spomladansko zelena, mandarina in nočna senca, kot so jih poimenovali. Micra se od predhodnice razlikuje po večjih dimenzijah, bogatejši opremi – denimo sistem nadzora stabilnosti ESP je serijski, v najbolje opremljeni tekni pa najdemo celo sistem za merjenje parkirnih mest, ki bo vsekakor dobrodošel dodatek mestni malčici. Kupci bodo imeli na voljo dva na novo razvita bencinska trivaljnika z 1,2 litra prostornine. Osnovni bo razvil 59 kW, močnejši pa bo v povezavi z neposrednim vbrizgom in turbopuhalom razvil kar 72 kW, obenem pa bo njegov izpuh čistejši od šibkejše različice. Dizelske različice ne načrtujejo. Menjalnik bo lahko ročni 5-stopenjski ali samodejni CVT. Omenimo še, da bo opremska raven tekna vsebovala sistem Nissan Connect, ki obsega navigacijsko napravo, prostoročno telefonijo bluetooth in napredni avdiosistem.

www.nissan.si

Naslednje
Prvi za EU

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.