fbpx

Prvi za EU

Američani, natančneje njihov Chevrolet, prihajajo v Evropo z novim modelom, enoprostorcem orlando. Gre za prvi Chevyjev enoprostorec, namenjen evropskemu trgu. Motorna paleta obsega 1,8-litrski bencinski motor (103 kW) ter dva 2,0-litrska turbodizla (96 in 120 kW). Orlando bo na voljo le v sedemsedežni različici, pri čemer se ...

Američani, natančneje njihov Chevrolet, prihajajo v Evropo z novim modelom, enoprostorcem orlando. Gre za prvi Chevyjev enoprostorec, namenjen evropskemu trgu. Motorna paleta obsega 1,8-litrski bencinski motor (103 kW) ter dva 2,0-litrska turbodizla (96 in 120 kW). Orlando bo na voljo le v sedemsedežni različici, pri čemer se bodo sedeži v zadnjih dveh vrstah enostavno zložili v dno vozila – pri tem bo dno prtljažnika ostalo ravno. Podvozje si deli z limuzino cruze, ki se je po besedah Chevroletovih predstavnikov doslej izkazala z dobrim vodenjem in lego na cesti. Notranjost obeta veliko ameriških idej, kot so nosilci za pijačo na vsakem koraku ter zanimiv shranjevalni prostor, »skrit« za nadzorno ploščo radia. Prostorček je dovolj velik za shranjevanje očal, denarnice, MP3-predvajalnika – tam se nahaja tudi USB-vtičnica. Kar se tiče opremljenosti, bomo kupci izbirali med tremi ravnmi opreme, pri čemer bo seznam osnovne opreme že vseboval klimatsko napravo, šest varnostnih zračnih blazin, sistem nadzora stabilnosti ESP in električna ogledala.

www.chevrolet.si

Prejšnje
Nova malčica

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.