fbpx

Suzukijeva limuzina

Japonska znamka napoveduje prihod srednje velike limuzine kizashi tudi na evropske trge; model je že nekaj časa znan Japoncem, Avstralcem, Novozelandcem in Američanom. Motorna paleta obsega 2,4-litrski bencinski štirivaljnik s 138 kW, napovedujejo pa še 3,6-litrski bencinski in 2,0-litrski turbodizelski motor, zadnji ...

Japonska znamka napoveduje prihod srednje velike limuzine kizashi tudi na evropske trge; model je že nekaj časa znan Japoncem, Avstralcem, Novozelandcem in Američanom. Motorna paleta obsega 2,4-litrski bencinski štirivaljnik s 138 kW, napovedujejo pa še 3,6-litrski bencinski in 2,0-litrski turbodizelski motor, zadnji predvsem za evropski trg. Motor bo poganjal prednji par koles, mogoče pa bo naročiti tudi vsekolesni pogon, sicer poznan že v suzukiju SX4.

www.suzuki.si

Prejšnje
Prvi za EU

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.