Nove serije in filmi, ki na Netflix prihajajo avgusta (2021)

Foto: Netflix

Avgusta se na Netflixu lahko veselimo števulnih novosti, predvsem filmov in serij, ki sodijo prav v Netflixovo produkcijsko okrilje.

Pray Away (2021)

Dokumentarni film Jasona Bluma in Ryana Murphyja o grozotah gejevske konverzijske terapije s pričevanji nekdanjih voditeljev in žrtev gibanja “Pray The Gay Away”.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

Šestdelna saga o preprodajalcih na južni Floridi. Kubanski izgnanci Augusto in Salvador naj bi bila glavna ameriška distributerja dveh največjih kolumbijskih kartelov, obtožena tihotapljenja več kot 75 ton kokaina v ZDA v osemdesetih letih.

Cooking with Paris

Paris Hilton je dobila kuharski šov na Netflixu, zato je svojo srebrno žlico zamenjala za predpasnik, medtem ko se ji bo v kuhinji pridružilo veliko slavnih gostov, ki bodo kuhali skupaj z njo.

Hit & Run (Season 1)

Življenje srečno poročenega moškega se obrne na glavo, ko njegova žena umre v skrivnostni nesreči v Tel Avivu.

Misha and the Wolves

Ta dokumentarec raziskuje spomine ene ženske, ki je pretresal svet. Gre za žensko, ki je pobegnila iz holokavsta in živela med volkovi.

The Kissing Booth 3

Elle uživa v poletju in do študijo jo čaka le še nekaj časa, a do takrat mora sprejeti pomembno odločitev.

Monster Hunter: Legends of the Guild

V svetu, kjer sobivajo ljudje in grozljive pošasti, se mladi lovec Aiden bori, da svojo vas reši pred uničenjem zmaja.

Gone for Good (Season 1)

Guillaume je mislil, da je potegnil črto pod grozljivo tragedijo, zaradi katere sta umrla dva človeka, ki ju je imel najbolj rad. Deset let pozneje Judith (ljubezen njegovega življenja) nenadoma izgine med pogrebom svoje matere.

Sweet Girl

Cooper (Jason Momoa) obljublja, da bo ljudem odgovornim za smrt njegove žene postregel s pravico, hkrati pa bo zaščitil kar mu je ostalo od družine – hčerko.

Beckett

Po tragični prometni nesreči v Grčiji se Beckett, ameriški turist znajde v središču nevarne politične zarote, zaradi katere se kar naenkrat znajde na begu.

He’s All That

Mlado dekle Anna je nekdanjemu fantu pomagala pri preobrazbi. A s tem je pridobil veliko priljubljenost med dekleti in vedno manjšo zvestobo do Anne. Ko ga Anna zaloti z drugo, se odloči, da bo preobrazbe lotila še pri drugem fantu, za katerega se izkaže, da sta lahko mogoče kaj več kot le sošolca.

The Chair (Season 1)

Na univerzi se vodja katedre sooči z zahtevami in velikimi pričakovanji neuspešnega oddelka za angleščino

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!