fbpx

Nove skodelice zbirke illy Art Collection Olimpia Zagnoli

illycaffè predstavlja novo serijo skodelic illy Art Collection, ki jo je oblikovala Olimpia Zagnoli, svetovno znana italijanska ilustratorka, prepoznavna po svoji pisani, minimalistični grafiki z retro pridihom.

Srečanje med kultnimi skodelicami illy, ki jih je leta 1991 oblikoval Matteo Thun, in navdihom Olimpie Zagnoli je rodilo vznemirljivo novo kolekcijo, posvečeno ženskam, njihovi edinstvenosti, sposobnosti sodelovanja in občutku za skupnost. Šest novih skodelic prikazuje Sestre, eklektične ženske različnih in potencialno nasprotujočih značajev, ki se srečujejo v baru in delijo smeh ob skodelici espressa in pecivu. Ta ritual jih povezuje in socializira.

Nove skodelice zbirke illy Art Collection Olimpia Zagnoli
Nove skodelice zbirke illy Art Collection Olimpia Zagnoli

Mične gospodične so prikazane v šestih barvah: rumeni, rožnati, modri, zeleni, rdeči in rjavi. Njihova ekstravagantna očala jih bolj razlikujejo kot skrivajo. Njihove ogrlice, položene na podstavne krožničke, postanejo izmenljivi modni dodatki – običajna praksa med dobrimi prijateljicami. Skodelice pripovedujejo o statusu na socialnem omrežju resničnega življenja, o živahnih »fem-oji« s pravo mero pozitivne norosti, ki jih združuje ritual pitja kave.

Zbirka Olimpia Zagnoli je na voljo v darilnih kompletih po dve ali šest skodelic za espresso ali cappuccino. Obiščite butično trgovino ESPRESSO v nakupovalni galeriji Kristalne palače v Ljubljani ali spletno trgovino na www.espresso.si.

Dodatne Informacije

Več informacij:
espresso.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.