fbpx

Novi božični filmi 2020: pripravi odejo in topel napitek

Pred vami so novi božični filmi 2020, ki vas bodo popeljali v najlepši čas leta!

V uredništvo smo pogledali, kateri so novi božični filmi 2020, ki se jih najbolj veselimo! Vzemite odejo, topel napitek, kaj za prigriznit in se prepustite praznični romantiki!

Blackbird (2020)

V glavni vlogi ganljivega božičnega filma, ki je predelava danskega filma, je Susan Sarandon, ki želi še zadnje praznike preživeti s svojo družino, preden konča bitko z ASL. Indie drama režiserja Nothing Hilla postreže z družinsko tradicijo in dramo, v njej pa igrajo še Kate Winslet, Mia Wasikowska in Rainn Wilson.

The War with Grandpa (2020)

Tisti, ki cenijo zabavno in “trapasto” družinsko komedijo, si morajo pogledati The War with Grandpa. V komediji, postavljeni v božične praznike, “divjajo” Robert de Niro, Christopher Walken, Jane Seymour in drugi, zgodba pa se vrti okoli otroka, ki mu ni všeč, da sta se stara starša polastila njegove spalnice.

Holidate (2020)

Emma Roberts in Luke Bracey sta združila moči v božični romantični komediji, v kateri se strinjata, da bosta drug za drugega »plus ena« na vsaki praznični zabavi. Kot predvideva tradicionalna romantična komedija, se dva neznanca zaljubita, kar njuno situacijo dodatno zaplete. Film si že lahko ogledate na Netflixu.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)

Glasbeni film je zgodba o izdelovalcu igrač iz Cobbletona, ki potrebuje čudež! Film ima za seboj ogromno zvezdnikov, saj v njem zaigrajo še Hugh Bonneville, Anika Noni Rose in Keegan-Michael Key, John Legend pa je pristopil kot producent. Tudi ta film si že lahko ogledate na Netflixu.

The Princess Switch: Switched Again (2020)

Z lanskima Princess Switch in Knight Before Christmas in letošnjim Switched Again, je pretočna platforma morda našla svojo praznično zvezdo – Vanesso Hudgens. V drugem delu filma Stacy, pekovska princesa iz Chicaga, in Lady Margaret, naslednica prestola Montenaro, pripravita še eno zamenjavo. Na Netflix prihaja 19. novembra.

Happiest Season (2020)

Kristen Stewart in Mackenzie Davis sta združili moči v praznični romantični komediji o odhodu domov za praznike, o razkritju svoje spolne usmeritve in o zaroki. Ustvarila jo je Clea DuVall (Podpredsednica, Deklina zgodba), ki meni, da je to “odlična priložnost, se univerzalno zgodbo pove z nove perspektive”.

Dolly Parton’s Christmas on the Square (2020)

V mjuziklu bo zaigrala sam ameriški nacionalni zaklad, Dolly Parton, ki bo predstavila 12 novih pesmi in seveda pričesk, ki so tako blizu nebes, kot jih lahko pač dosežejo. Pravzaprav gre za spremljevalni del njenega božičnega albuma Holly Dolly. Na Netflix prihaja 22. novembra.

The Christmas Chronicles 2 (2020)

V vlogi najbolj vročih gospoda in gospe Božiček sta ponovno Kurt Russell in Goldie Hawn, ki sta moči združila z Darby Camp v še eni čarobni dogodivščini. Na Netflix prihaja 25. novembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!