fbpx

Novi CITYTRAIL™ tekaški copati Salomon X-SCREAM 3D

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želijo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo lahko ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga. Salomon je z novim lahkim in izjemno dinamičnim tekaškim čevljem X-SCREAM 3D, napovedal evolucijo vsakdanjega treninga.

Novi tekaški čevlji Salomon X-SCREAM 3D je lahek in izjemno dinamično blažen, vsestranski CITYTRAIL™ tekaški copat, ki teku po urbanem okolju doda avanturistični duh.

PREBERITE ŠE: Novi Salomon X-CELERATE GTX® tekaški copati

Novi tekaški copati Salomon X-SCREAM 3D
Novi tekaški copati Salomon X-SCREAM 3D

Navdušil nas bo pri teku po mestnih ulicah z novim 3D blaženjem, kjer gre za izjemno lahek material, ki odlično absorbira udarce. X-SCREAM 3D je namenjen vsem tekačem, ki iščemo več blaženja, odzivnosti in hitrosti na vsakem koraku. Zagotovo najbolj agilen CITYTRAIL™ tekaški čevelj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.salomon.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.