fbpx

Novi filmi, ki prihajajo na Netflix (poletje 2022)

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje je že skoraj tu in po dneh, napolnjenih z morskimi dogodivščinami, hladnimi pijačami in sproščenim druženjem, se nam najbolj prileže miren večer ob dobrem filmu. Zato se že veselimo novih filmov, ki junija in julija prihajajo na Netflix: nekaj zase boste našli tako ljubitelji akcije kot tudi oboževalci komedij. Za vas smo pripravili seznam filmov, ki si jih bomo poleti lahko ogledali na Netflixu.

1. Interceptor

Ljubitelji akcije in filmov o vesoljskih ladjah se lahko razveselite: 3. junija namreč na Netflix prihaja Interceptor.
Film je postavljen v čas, ko je usoda sveta odvisna od enega samega poveljnika – pred JJ Collinsom je misija nemogoče, v kateri bo prisiljen uporabiti vse znanje, ki ga je prejel v letih usposabljanja. V glavnih vlogah nastopata Elsa Pataky in Luke Bracey, film pa je režiral Matthew Reilly.

2. Hustle

V komediji Hustle, ki na male ekrane prihaja 8. junija, boste lahko občudovali vsem dobro znanega Adama Sandlerja. Igralec nastopa v vlogi Stanleya Sugermana, košarkaškega fanatika, ki v Španiji naleti na mladega košarkaša, ki ima potencial, da postane naslednja svetovna zvezda. Toda mladeničeva preteklost je težavna in vse kaže, da je pred njima pot, ki bo vse prej kot lahka. V filmu nastopajo še Juancho Hernangomez, Queen Latifah, Ben Foster in Robert Duvall, na režiserski stolček pa je sedel Jeremiah Zagar.

3. Spiderhead

Film Spiderhead se poleg napetosti lahko pohvali tudi z zanimivo zgodbo. Le-ta je postavljena v kaznilnico, ki jo vodi znanstvenik, ki na zapornikih eksperimentira z drogami.
Kljub kaotični situaciji, v kateri sta se znašla, se med dvema zapornikoma stke tesno prijateljstvo. V filmu, ki na Netflix prihaja 17. junija, nastopajo Chris Hemsworth, Miles Teller in Jurnee Smollett, režiral pa ga je Joseph Kosinski.

4. The sea beast

Animirani film The sea beast je postavljen v obdobje junakov in grozljivih morskih zveri. Legendarni junak Jacob Holland se kar naenkrat znajde v nepričakovani situaciji: na svoji ladji namreč najde mlado Maisie Brumble. Dekle postane njegova dobra prijateljica, ki pa se spoprijatelji tudi z eno od najbolj nevarnih vodnih zveri.
Film si boste lahko ogledali 8. julija, v njem pa nastopajo Karl Urban, Dan Stevens in Jared Harris. Za režijo je poskrbel Chris Williams.

5. Dangerous liaisons

8. julija na Netflix prihaja še en film: francoska drama Dangerous liaisons. Zgodba je postavljena na elitno šolo, kjer se nova učenka Célène zaljubi v sošolca Tristana. Nedolžno dekle se ne zaveda, da se je ujelo v stavo med Tristanom in priljubljeno Vanesso. Drame ne bo manjkalo, v filmu pa nastopajo Paola Locatelli, Simon Rérolle in Ella Pellegrini.

6. The gray man

Ljubiteljem detektivk in trilerjev priporočamo film The gray man. Zgodba je postavljena v svet organizacije CIA in njenih agentov, poklicnih morilcev in skrivnostnih ljudi na visokih položajih, ki jih ne ustavi prav nič.
Film je adaptacija istoimenske knjižne uspešnice Marka Greaneya, režirala pa sta ga brata Anthony in Joe Russo. V igralski zasedbi nastopajo Ryan Gosling, Ana de Armas, Billy Bob Thornton in Jessica Henwick, film pa na Netflix prihaja 22. julija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!