fbpx

Novi Hyundai i30: se Golfu že tresejo hlače?

Novi Hyundai i30 – 2017

Hyundai vsekakor največ stavi na svojega paradnega konja Hyundai i30, ki v segmentu Golfa lahko predstavlja pomembnega igralca. S slikami nas nekoliko draži, saj naj bi na trg prišel šele nekje na začetku prihodnjega leta.

O novem Hyundai i30 torej ne vemo veliko. Ob videnem pa lahko zapišemo, da oblikovno močno povzema oblikovne smernice modela Hyundai i20. Kar vsekakor ni slabo, saj gre za izjemno skladen izdelek. Pri Hyundaiu poudarjajo, da želi i30 v nekoliko višji cenovni razred. Torej lahko predvidevamo, da bo od predhodnika nekoliko dražji. To pa tudi razkriva jasno namero napada na kralja v tem razredu – Volkswagnovega Golfa.

Novi Hyundai i30 – 2018/Lep zadek – to moramo priznati!
Novi Hyundai i30 – 2018/Lep zadek – to moramo priznati!

Hyundai je slike novega Hyundaia i30 predstavil na posebnem dogodku v Frankfurtu, kjer je odkril še nekaj novosti, ki prihajajo v naslednjih letih in bodo prodajo znamke Hyundai precej povečale.

Dodatne Informacije

Infomat:
hyundai.si 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!