Novi iPhone SE – ker nihče ne želi velikega telefona

iPhone SE

iPhone SE je najboljši 4-palčni telefon na svetu. Apple je namreč uslišal prošnje uporabnikov in naredil telefon, ki je še vedno telefon, in ne hibrid med tablico in telefonom. Tudi zato, ker nihče ne želi velikega telefona.

Dejstvo je, da vsem niso všeč veliki telefoni! Apple je tako uslišal množice in danes predstavil 4-palčni telefon, ki je vizualno zelo blizu staremu telefonu iPhone 5S. Mogoče celo nekoliko preveč.

Čeprav je novi iPhone SE videti kot stari iPhone 5S, so drobovje dodobra prevetrili in mu privoščili vse tisto, kar ima modelna linija iPhone 6S. Sodobni A9-procesor in senzor gibanja M9. Prav tako je na voljo odlična kamera z 12 megapikami, ki zmore zajeti K4-video.

iPhone SE
iPhone SE

Novi iPhone SE bo stal dobrih 399 dolarjev za različico s 16 GB, 499 dolarjev pa za različico s 64 GB. S tem pa bo tudi najcenejši telefon v ponudbi. Cene za Evropo so pričakovane po preračunani vrednosti.

Začetek prodaje v 110 državah je predviden maja 2016.

Dodatne Informacije

Infomat: 
apple.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako dober je lahko nov pametni telefon za 100 evrov?