fbpx

Novi pametni uri Michael Kors s številčnico iz Instagrama

Pametnim uram (še posebej tistim z operacijskim sistemom Android Wear) še ni odklenkalo! Medtem ko si je večina proizvajalcev vzela odmor pri ustvarjanju novih pametnih ur AW in se usmerila v bolj športne in od pametnih telefonov neodvisne ure, se je modni svet odločil zapolniti praznino. Tukaj sta novi pametni uri Michael Kors z operacijskim sistemom Android Wear 2.0, ki stil postavljata na prvo mesto. Uri bodo predstavili na Baselworldu 2017, ki bo potekal med 23. in 30. marcem.

Michael Kors bo na Baselworld 2017 predstavil svoji novi pametni uri: Grayson in Sophie. Pametna ura Grayson je namenjena moški populaciji, medtem ko je Sophie namenjena ženskam.
Pametna ura Michael Kors Grayson ima kovinsko ohišje in krožno številčnico, na kateri se lahko pomikamo po menijih, medtem ko ima Sophie le en gumb na desni strani. Moška pametna ura bo na voljo v zlati, modri, barvi jekla in črni, ženska različica pa bo ponujala 8 različnih barv, zraven bodo tudi zapestnice.

PREBERITE ŠE: TAG Heuer Connected Modular 45 – modularna pametna ura za debele denarnice

Pametna ura Micahel Kors Sophie
Pametna ura Micahel Kors Sophie

Michael Kors je s pametnima urama krepko napredoval. Številčnice so zdaj popolnoma okrogle ter imajo AMOLED-zaslon, kar pomeni, da lahko vedno kažeta čas (ne da bi morali za to dvigniti roko). Uri sicer poganja Android Wear 2.0 s procesorjem Snapdragon Wear 2100. Ampak teh pametnih ur skoraj gotovo ne boste kupili zaradi njunih tehničnih specifikaciji. Kupili ju boste, ker sta modni. In ker si ju lahko krojite po meri. Uri bosta namreč vsebovali tudi mikroaplikacijo Michael Kors Smart Access, ki bo dovoljevala, da se povežete z Instagram računom, izberete fotografijo ter jo nato nastavite za ozadje številčnice. Na fotografiji boste lahko uporabili tudi različne filtre.
Pametni uri bosta na voljo letos jeseni, cena pa še ni znana.

Pamenta ura Michael Kors Grayson
Pamenta ura Michael Kors Grayson

Dodatne Informacije

Več informacij:
michaelkors.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!