fbpx

Novo luksuzno letovišče na otoku Marlona Branda

Sanjski pogled s terase

Meseca julija se bo na otoku, ki ga je leta 1967 kupil slavni igralec Marlon Brando odprlo novo luksuzno letovišče.

Atol Teriaroa se nahaja v Francoski Polineziji in je sestavljen iz dvanajstih manjših otočkov. Letovišče, imenovano The Brando se bo nahajalo na otočku Onetahi, ki je zgodovinsko znan kot kraj za oddih tahitijske kraljeve družine. Igralec Marlon Brando se je v otoček zaljubil leta 1962, ko je tam snemal film. Kasneje ga je kupil in tam spoznal tudi svojo tretjo ženo.

Sanjski pogled s terase
Sanjski pogled s terase

Novo, neverjetno prestižno letovišče sestavlja 35 ločenih vil, vse pa so zgrajene iz lokalnih materialov in ekološko prijazne. Vile so locirane ob obali in vsaka izmed njih ima bazen, lastno plažo in jedilnico na prostem. Notranjost vil je prostorna, zračna in opremljena z vso sodobno tehnologijo. Velika drsna vrata se odpirajo proti morju in omogočajo sapo jemajoče poglede. Gostje lahko izbirajo med mnogimi aktivnostmi za preživljanje prostega časa, kot so potapljanje, veslanje ali kolesarsko raziskovanje otočka. 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.