fbpx

Numerologija: Kaj vam pove vaša telefonska številka

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Telefonska številka ima enako vlogo v numerologiji kot vaše ime. Če želite izvedeti, kaj pomeni, naredite nekaj preprostih izračunov.

Če želite določiti numerološko vrednost svoje telefonske številke, morate opraviti postopek seštevanja vseh njegovih številk. Kot rezultat dobite dvomestno številko, ki ju seštejete, da dobite enomestno številko – številko od 1 do 9.

Le ta vam bo povedala, kako telefonska številka vpliva na vaše življenje z vidika numerologije.

Na primer, vzemite poljubno številko 79135414236.
7 + 9 + 1 + 3 + 5 + 4 + 1 + 4 + 2 + 3 + 6 = 45 = 9.

Kaj pomeni ta številka?

Številka 1

Vpliva na manifestacijo osebne pobude, spodbuja samostojna in aktivna dejanja, nove začetke. Namenjena je reševanju kakršnih koli poslovnih težav. Je v popolni harmoniji z izpolnjevanjem pogodb, pravnih vprašanj in notarskih zadev.

Lastnika te številke poganjajo notranje sile. Ima veliko energije za uresničitev vseh svojih zamisli. Številka tudi govori, da če ste v dilemi, morate ukrepati takoj.

Številka 2

Je bolj primerna za sprejem klicev kot za klicanje. Izjema so tisti primeri, ko lahko nekoga brez skrbi in dvomov pokličete ter si s tem v duši pustite občutek zadovoljstva. S to številko lahko vzpostavite stike, spodbujate harmonijo in sodelovanje.

Lastnik take številke hitro najde skupen jezik z ljudmi okoli sebe. V tej osebi vladata mir in harmonija. Če pa želi doseči nekaj več, potem mora stopiti iz svoje cone udobja.

Številka 3

Ta številka je odlična za različne dejavnosti in za dokončanje katerega koli začetega ali starega dela. Odlična je za novinarje in oglaševalce, umetnike, igralce, ljudi, ki se ukvarjajo z zabavo, turizmom in trgovino. Je odlična za pogajanja o poslovnih sestankih, potovanjih, zabavi itd.

Skrivnosti telefonskih števil. Foto: James-Sutton / Unsplash

Številka usmerja lastnika, naj se osredotoči nase. Najverjetneje si taka oseba želi pomagati vsem in je razpeta na več področij zaradi dejstva, da ne more vsega narediti pravočasno. Čas je, da razmisli o sebi, nato pa šele pomaga drugim.

Številka 4

Ta številka pomaga tistim, ki so predani napornemu, trdemu delu, ustvarjalnosti in resnosti. S takšno številko ne bi smeli razmišljati o pomembnih stvareh in se spuščati v ugibanja. Dobra je za pogovore o hišnih opravilih, obnovi prostorov, sploh pa ni primerna za pogovore o potovanjih, zabavi.

Priporočamo, da se lastniki takega števila naučijo izstopiti iz običajne situacije in poiskati nove načine za reševanje težav na svoji poti. Najverjetneje mora takšna oseba spremeniti svojo vizijo sveta.

Številka 5

Med pogovori na to številko lahko pride do sprememb v odnosih in poslu, zato je bolje, da o tem ne komunicirate, če niste prepričani, da je vaša ideja vredna pozornosti in je realna. Ta številka prispeva k prihodu dolgo pričakovanega uspeha in pomaga tudi pri zagonu dolgoročnega posla. Ne smete pa urejevati stvari, vključno z ljubezenskimi, na tej številki, saj je lahko rezultat zelo nepredvidljiv.

Številka bo lastniku dala samozavest in v njegovo življenje prinesla srečo. Če je vaša številka pet, vedite, da ste na pravi poti.

Številka 6

Ta številka ni primerna za nove začetke, prenagljene odločitve, podjetja, odločna in hitra dejanja. Pomagala pa vam bo pri tolažbi ali nasvetu, primerna je za reševanje občutljivih problemov, tudi tistih, ki so povezani z bližnjimi in družino. Idealna je za načrtovanje družabnih srečanj, konferenc, gospodinjskih opravil, za srečanja s somišljeniki in prijatelji.

Je vaša telefonska številka srečna? Foto: Nordwood Themes / Unsplash

Številka pove lastniku, da je zelo pomembno, da prisluhne nasvetom svojih najbližjih. Pomembno je tudi, da te osebe razvijejo intuicijo.

Številka 7

Številka ni primerna za dolgotrajna pogajanja o financah in poslu, za razporejanje sestankov, je pa ugodna za navezovanje stikov na področju znanstvenega razvoja, raziskovanja, mistike in filozofije. Prav tako vam bo pomagala pridobiti nasvete.

Lastnik te številke mora razviti nestandardni pristop k svojemu delu in se naučiti izvirnega razmišljanja, saj je to vprašanje simbol ustvarjalnosti in umetnosti v numerologiji.

Številka 8

Odlična za finance in poslovne stike, za prodajo. Lastniku pomaga doseči uspeh, materialno blaginjo, pomaga krepiti njegovo avtoriteto v podjetju. S pomočjo te številke se resni in pomembni primeri v življenju zlahka in hitro rešijo.

Usoda je lastniku takšne številke dala priložnost, da uspe v svoji karieri in nikakor ne sme zamuditi tako edinstvene priložnosti.

Številka 9

Ta številka je kot nalašč za ustanovitev obetavnega posla, za krepitev stikov in povezav, za vse kakršnekoli dosežke in za objavo pomembnih planov. Spodbuja nastanek priložnosti, finančnih in komercialnih poslov. Predvsem to število ustreza ljudem iz sveta umetnosti.

Lastnik te številke bi moral biti pozoren na moralna načela in duhovnost. Takšno število je znak, da se mora človek duhovno izboljšati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!