4 stvari, ki jih ne smete početi v oktobru!

Zavirajo vaš napredek in odganjajo ljubezen!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Si želite v tem mesecu privabiti uspeh in ljubezen v življenje? Da, tedaj upoštevajte spodnje nasvete. Še je čas, da zablestite in se zaljubite.

Oktober je mesec močne energije. Čeprav se morda v njem že prebijate skozi nevihte, verjemite, da se boste uspeli dvigniti nad oblake.

Odlična prispodoba je skodelica kave, ki vas zjutraj prebudi, a če je grenka, vas še bolj predrami in okrepi energijo v telesu. Enako je z neugodnimi razmerami v oktobru, iz vsakega izziva boste prišli dvakrat močnejši.

Vaša glavna naloga v oktobru ni osredotočanje na tisto, česar nimate, ampak na tisto, kar si želite. Le tako boste pritegnili dobro okolje, motivacijo in uresničitev sanj.

Znebite se nezdravega in strupenega ega. Oktobrska energija spodbuja zdravo ljubezen do sebe, tisto, zaradi katere boste postali še boljši, bolj odprti za spremembe.

Že čutite to? Čutite njegovo energijo? Energija jeseni 2021 obljublja, da bo produktivna in bo marsikomu prinesla ugodne priložnosti.

Oktober je že tu! Mnogi bodo imeli velike možnosti za uspeh pri delu in ljubezni, vendar se morate najprej znebiti določenih stvari, ki blokirajo vašo srečo in napredek.

Znebite se razmišljanj o preteklosti

Štirje planeti so prenehali biti retrogradni. To vam pove, da morate biti pozorni na svoje misli o preteklosti, nostalgijo in na sentimentalnost. Če takšnim mislim posvečate veliko časa, bo življenje postalo veliko težje. Preteklost vas bo vlekla vase in zaprla vrata v svetlejšo prihodnost.

Zaživite v barvah jeseni. Foto: Noemi Macavei Katocz / Unsplash

Znebite se zanemarjanja svojih želja za zadovoljitev potreb drugih

Oktober je čas v letu, ko morate vaditi ljubezen do sebe. Če ste oseba, ki je dolgo časa zanemarjala svoje želje in potrebe zaradi drugih, je čas, da to spremenite in se osredotočite nase ter na stvari, ki ste jih zanemarili. Zdaj morate negovati sebe, svojo dušo in predvsem svojo energijo. Prihranite jo, saj se boste v nekem trenutku morda morali premagati, tudi kakšne ovire.

Spomnite se na svoje sposobnosti in talente, vendar se ne precenjujte

Nikoli se ne precenjujte. To lahko privede do dejstva, da izgubite. Ljudje, ki mislijo, da so popolni, in da se jim ni treba razvijati in učiti, niso pripravljeni na nenaden pojav težav. To ne pomeni, da bi morali biti preveč samokritični, ampak da je življenje pot nenehnega razvoja, zato stremite k izboljšanju.

Znebite se obsedenosti s težavami

Če doživite neuspeh, spremenite fokus in pojdite naprej. Ne glejte samo na težave, ampak se bolj osredotočite na dobre stvari in rešitve. Na primer, če pri delu stvari ne gredo gladko, ne zanemarjajte zaradi tega prijateljev in družine in prenehajte nenehno razmišljali o poslovnih težavah. Namesto tega preživite kakovosten čas z bližnjimi ljudmi, to vam bo dalo moč, energijo in svetlejšo perspektivo.

Srečno v domiselnem oktobru!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!