fbpx

Numerologija razkriva ali je ob vas idealni partner glede na vajina datuma rojstva

Si lahko izračunaš idealnega partnerja?!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vsak od nas ima osebno številko, ki jo enostavno izračunamo in daje vpogled v našo osebnost, pa tudi osebnost našega partnerja. Številke so kot čarovnija. Če srečamo osebo, s katero smo numerološko kompatibilni, je na obzorju lepa zveza, ki lahko postane trajna in vodi v poroko.

A nekatera razmerja kljub trudu obeh partnerjev propadejo, zdi se, da nekaj manjka ali pa so značajske razlike prevelike, da bi razmerje preživelo. Morda ste naleteli na osebo, ki se ne ujema z vašo osebno številko.

Da ne boste čustveno tavali ali se navezovali na napačne partnerje, vam predstavljamo numerološki vodnik, ki vam bo olajšal iskanje ljubezni ali odgovoril na to, kaj je narobe v vajinem odnosu.

Izračunajte svoje in partnerjevo število!

Da ugotovita, ali sta drug za drugega, je dovolj vaš in partnerjev rojstni datum. Vaše osebno število je ključ, po katerem lahko numerološko odkrijete, kako čustveno ste kompatibilni s svojim partnerjem. Preprosto seštejte številke svojega rojstnega datuma in jih pretvorite v eno številko, ki je vaše osebno število. Enako storite s partnerjevim datumom.

Na primer, če je vaš rojstni dan 23.1.1982, morate sešteti številke dneva, meseca in leta ter jih pretvoriti v eno samo številko.

Mesec: 1

Dan: 2 + 3 = 5

Leto: 1 + 9 + 8 + 2 = 20 Nato 2 + 0 = 2

Seštejte vse: 1+ 5 + 2= 8 Vaše osebno število je 8.

Naslednji korak je, da imate rojstni dan osebe, v katero ste zaljubljeni.

Izračunajte njeno ali njegovo osebno številko. Ko to storite, si oglejte naše opise števil, ki vam bodo pokazali, ali sta s partnerjem numerološka sorodna duša.

Številka 1 – veliki ljubimci

Rojeni pod številko 1 so zelo vztrajni, pogosto trmasti. So rojeni voditelji, so ambiciozni in ustvarjalni. Imajo visoko samozavest in so odlični ljubimci. Do srčnega izbranca so zelo posesivni, a tudi zaščitniški. Osebo, ki jo imajo radi, držijo kot kapljo vode na dlani in so radi ponosni na svojega partnerja v družbi. Dvorjenje jim nikoli ne predstavlja težave, saj osvajajo z nespornim šarmom.

via GIPHY

Največ romantičnega uspeha bodo imeli s števili 2, 4 in 7. Dvojke imajo radi svojo nežnost, toplino in prijaznost, štirice pa jih privlačijo zaradi nepredvidljivosti.

Številka 2 – romantiki

Diplomatski in miroljuben odnos je značilnost ljudi, rojenih pod številko 2. So veliki romantiki in zelo domiselni ljudje. Krasijo jih potrpežljivost in sočutje ter prijaznost v stikih. So prilagodljivi in ​​zelo prijetni za skupno življenje. Zaljubljeni so topli in potrebujejo veliko dokazov o ljubezni s strani partnerja, da se počutijo ljubljene.

Potrebujejo partnerja, ki bo cenil njihovo zvestobo in iskrenost ter razumel njihovo pogosto nihanje razpoloženja in preobčutljivost. Dobro se bodo ujeli s številom 7.

Številka 3 – zlahka se zaljubijo

Trojke so ljudje, ki jih krasita optimizem in velikodušnost. So dobrohotni in gostoljubni ter radi uživajo v življenju in lepih stvareh. So duhovni, sočutni in se zlahka zaljubijo, zato potrebujejo partnerja, ki jih bo pomiril in jim zagotovil varnost. V ljubezni so ljudje s številko 3 zelo občutljivi, a nestanovitni. Nenehno iščejo idealnega partnerja za ljubezen, zato pogosto skačejo iz enega razmerja v drugega.

via GIPHY

Ujemajo se s številom 6, ki jim bo dalo veliko ljubezni, a tudi razume njihovo potrebo po svobodi. Dobro se bodo ujeli tudi s številkama 8 in 9.

Številka 4 – se težko zavežejo

Ljudje, rojeni pod številko 4, so zelo neodvisni in ljubijo svojo svobodo. So iznajdljivi in ​​izvirni, zaradi svoje zanimive osebnosti pa dobrodošli v vsaki družbi. Znajo vse, znajo se šaliti in imajo radi ljudi. V ljubezni so pogosto nepredvidljivi in ​​se težko na nekoga navežejo za vedno, saj v vsakem hitro najdejo kakšno napako. Preden se z nekom ustalijo, gredo skozi burno ljubezensko življenje.

Ljudje, rojeni pod številko 1, se bodo zelo dobro razumeli s štiricami, saj jih druži podobno navdušenje in ljubezen do sprememb. Štirice bodo tudi v dobrem odnosu s sedmicami.

Število 5 – skrivajo čustva

So zelo komunikativni ljudje, ki jih odlikujejo iznajdljivost, spretnost in hitrost. So ustvarjalni, naravno očarljivi in ​​zabavni. So radovedni in radi hodijo ven, se zabavajo in potujejo. V ljubezenskih odnosih so pogosto preveč zavrti, saj vse racionalizirajo in se težko čustveno odprejo. So pa zelo zapeljivi, zato so pri zapeljevanju uspešni.

via GIPHY

Najbolje se razumejo z enicami in šesticami.

Število 6 – ljubezen je na prvem mestu

Rojeni pod številko 6 so prave umetniške duše, ki jih krasijo domišljija, dobra in popustljiva narava ter strpnost, kar jih uvršča na vrh najbolj zaželenih ljubezenskih partnerjev. Vedno so mirni, njihova ljubezen pa je vedno na prvem mestu pri vsem, kar počnejo. So zelo ljubeznivi in v večnem iskanju sorodne duše. Brez ljubezni se ne morejo ustaliti in bodo iskali, dokler ne najdejo pravega partnerja.

Število 3 jim lahko zagotovi želeno varnost, dobro pa bodo tudi komunicirali. Dobro se bodo razumeli tudi s številko 5, s katero bo imeli razburljivo življenje.

Številka 7 – vse za partnerja

To so intuitivni in domiselni ljudje, pogosto zelo duhovni. So preudarni, strpni in popustljivi. Vendar so zelo občutljivi, zato jih zlahka ranite. Težko si opomorejo od ljubezenskih razočaranj, zato bo trajalo precej časa, preden se bodo ponovno odločili za novo zvezo. V ljubezni so nežni, romantični in občutljivi in ​​bodo za svojega partnerja storili vse. Čeprav imajo odlično intuicijo, pogosto izberejo napačnega partnerja.

via GIPHY

Ljubezensko srečo bodo zlahka dosegli, če se bodo navezali na ljudi, rojene v številu 1 in 2, saj bodo imeli občutek, da se čustveno zelo dobro razumejo.

Število 8 – v ljubezni so previdni

Osmice so praktični ljudje, ki trdno stojijo na tleh. Ne zanesejo se z nerealnimi cilji, so zelo previdni in sistematični. So potrpežljivi in ​​imajo odličen samokontrolo. Imajo analitičen um, v ljubezni pa so celo preveč previdni. Zelo se bojijo biti prizadeti, zato bodo partnerja izbirali dolgo in skrbno.

Iščejo ljubezensko varnost, torej razmerje, ki bo takoj nosilo pečat odgovornosti in trajnosti. Prav zato jim najbolj ustrezajo partnerji, rojeni v številu 3 in 9. Enako praktične kot one so trojke, energijsko pa se ujemajo pa se tudi z devetko.

Številka 9 – predani osvajalci

Za devetke je značilna strastna in energična narava, pogosto pa tudi velika trma in nenadnost. So pošteni in ne marajo goljufanja. Imajo veliko psihično moč, a tudi izrazit libido. Ko so zaljubljeni, popolnoma izgubijo razum. Osvajajo neposredno in očarljivo, ne glede na spol. Tako ženske kot moški tega števila so zelo zaljubljeni in bodo naredili vse, da osvojijo osebo, ki jim je všeč.

via GIPHY

V ljubezni se bodo zelo dobro razumeli s trojkami in peticami, s katerimi se bodo lepo dopolnjevali in bodo v harmoničnem odnosu, šestice in osmice pa jih bodo pomirjale.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!