fbpx

Oblačila Gas

Kolekcija pomlad/poletje 09 nas popelje na popotovanje, ki se začne v Wimbledonu s tipično snobovsko eleganco za njegov ambient. Oblačila so krojena v značilnem športnem slogu, ki nas spomni na peščena teniška igrišča in nostalgično športno navdušenje. Prevladujejo bele polo majice, ...

Kolekcija pomlad/poletje 09 nas popelje na popotovanje, ki se začne v Wimbledonu s tipično snobovsko eleganco za njegov ambient. Oblačila so krojena v značilnem športnem slogu, ki nas spomni na peščena teniška igrišča in nostalgično športno navdušenje. Prevladujejo bele polo majice, lahkotne jakne, ki spominjajo na športne drese, in elegantne kratke hlače z žepi. Kolekcija nadaljuje svojo pot na sončnih plažah Los Angelesa, na katerih odmeva pesem Wouldn’t be nice kultne skupine Beach Boys. Oblike, barve in vzorci iz sedemdesetih let so preoblikovani v moderen duh današnjega časa. Dekleta tekajo naokrog v prosojnih tunikah z batik vzorci, kavbojkah na zvonec, čevljih z visoko peto in simpatičnimi klobučki. Jeans, ki ostaja jedro znamke, se spogleduje z vintage kroji in barvnimi dodatki, ki se spajajo z inovativnimi detajli. Moški videz sestavljajo bootcut kavbojke, srajca s korejskim izrezom in kratka usnjena jakna. Pridih sedemdesetih let dodatno pričarajo modni dodatki, kot so šal iz muslina, mokasini in japonke.

Naslednje
Trasparenze

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.