fbpx

Trasparenze

Znamka ženskih nogavic iz najlona Trasparenze je odsev prave elegance, občutka prefinjenosti, ognjevite ženstvenosti in visoke kvalitete. Združuje znameniti italijanski dizajn in občutek za nove modne smernice z detajli, ki se ozirajo v čase pin-up deklet. V ...

Znamka ženskih nogavic iz najlona Trasparenze je odsev prave elegance, občutka prefinjenosti, ognjevite ženstvenosti in visoke kvalitete. Združuje znameniti italijanski dizajn in občutek za nove modne smernice z detajli, ki se ozirajo v čase pin-up deklet. V kolekciji pomlad/poletje nogavice očarajo samozavestno in hkrati nežno žensko. Detajli, kot so drobne mreže, cvetlični vzorčki in sveže barve, polepšajo prav vsak korak na poti v pomlad. Postavljeni so tako, da poudarijo ženske atribute in iz nje naredijo strastno zapeljivko. So pa tudi nostalgično romantični in nežni kot čipka za bolj sramežljiva dekleta. Poleg klasičnih nogavic so v kolekciji še ¾-nogavice v udarnih barvah, mrežaste samostoječe nogavice z detajli, ki spominjajo na čipko, trendovske dokolenke z drobnimi cvetlicami ali pikami v stilu ameriških deklet iz petdesetih let. Prevladujeta bela in črna barva z vzorci v rdeči, vijolični, modri in rožnati.

 

Trgovina Fabiani nogavice, Cankarjevo nabrežje 3, Ljubljana, in www.fabiani-nogavice.si

 

Prejšnje
Oblačila Gas
Naslednje
New Yorker

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.