fbpx

New Yorker

Vodilo kolekcije oblačil Amisu je hipijevska svobodomiselnost z vonjem po orientalski cvetlici. Romantičen videz ustvarjajo dolga padajoča krila, široke tunike iz zračnih materialov, ki spominjajo na srajčne obleke, kratke usnjene jakne z vintage navdihom in hlače na zvonec. Glavna tematika so barve in potiski, ki ...

Vodilo kolekcije oblačil Amisu je hipijevska svobodomiselnost z vonjem po orientalski cvetlici. Romantičen videz ustvarjajo dolga padajoča krila, široke tunike iz zračnih materialov, ki spominjajo na srajčne obleke, kratke usnjene jakne z vintage navdihom in hlače na zvonec. Glavna tematika so barve in potiski, ki rišejo halucinogene vzorce. Šali so oviti okrog glave kot turban ali enostavno zavezani okrog vratu. Videz z mestnega bazarja zaokrožijo velike torbe iz blaga ali z resami iz usnja in velik lesen nakit. Kolekcija Fishbone sister bo v pomlad vnesla množico barv, od lila do rumene, ki se bodo razlivale po oprijetih kavbojkah, srajcah, usnjenih in jeans jaknah. Karirast vzorec bo prav tako prisoten na vseh oblačilih, šalih, torbah, pokrivalih in pasovih. Nov stil kolekcije Smog je idealen za avanturistični podvig v puščavi. Dominirajo kavbojke spranega videza in srajce, oblečene čez enostavne majice. Pred puščavskim vetrom ščitijo lahki pleteni puloverji, telovniki in kratke usnjene jakne. Ritme hip-hopa je v oblačila vnesla kolekcija Fishbone. Fantje izvajajo frajerske plesne trike v širokih karirastih srajcah, majicah s komičnimi potiski in v udobno krojenem jeansu. Nepogrešljivi so tudi barvit pulover s kapuco in kape v Bagorat stilu. Spodnje perilo Censored je v novi sezoni romantično zapeljivo in udobno športno. Množica detajlov, kot so čipka, igrivi potiski, svetleči kamenčki, pentljice in krilca, krade pozornost pastelnim barvam ter klasični beli in črni. Cenzurirano kolekcijo kopalk navdihujejo pin-up dekleta iz 40. in 50. let. Premnoge pike in črte zbujajo nostalgijo po dobrih starih časih, zapeljive monokinke pa v kolekcijo vnašajo moderen pridih. Med barvami dominirajo bleda ali močna rožnata, sončna rumena in sinje modra.

Prejšnje
Trasparenze
Naslednje
Višnja

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.