Octopus Watch v2: pametna otroška ura

Popolnoma prava pametna ura bi bila čisto pretiravanje. Zato so pri octopus pripravili otroško uro, ki jo bo vaš malček razumel in znal uporabljati. Vam pa bo služila kot odličen motivator pri vzgajanju dobrih navad.

Octopus Watch v2 je pametna otroška ura, ki ima prilagojene funkcije, saj bi običajna pametna ura ponudila popolnoma preveč funkcij. Octopus poizkuša otrokom pomagat razviti dobre navade, neodvisnost in razumevanje, kako čas mineva.

Deluje z aplikacijo, ki staršem omogoča, da vzpostavijo urnik, nato pa otroka opomni, ko je neka dejavnost na urniku. Namesto besed uporablja preko 2000 piktogramov – t.i. ikon, ki jih razumejo tudi ne-bralci. Vgrajen je tudi fitnes sledilnik, ki spodbuja otroke, da ostanejo aktivni. Priključni polnilnik ure, oziroma stojalo – v obliki hobotnice – pa je ponoči prikupna nočna lučka.

Galerija slik: Octopus Watch v2

Dodatne Informacije

Več informacij:
heyjoy.io

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Xiaomi Mi Watch Revolve – 14 dni baterije in zelo zanimiv dizajn!