Odbojka na snegu – CEV Snow Volleyball European Tour 2017

Odbojka na snegu 2017 - Kranjska Gora
Zadnjič posodobljeno: :

Kranjska Gora bo tudi letos gostila turnir odbojke na snegu. Če smo še lani spremljali boje slovenskih odbojkarjev, se nam tokrat v priljubljenem športne središču obeta mednarodna konkurenca. V slovenski zimski center namreč prvič prihaja turnir evropske serije v odbojki na snegu. CEV Snow Volleyball European Tour 2017 bo potekal od 17. do 19. marca 2017.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kranjska Gora

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

30 €

Odbojka na snegu se tudi v letu 2017 vrača v Kranjsko Goro. Tu bo od 17. do 19. marca 2017 potekal turnir evropske zimske serije CEV Snow Volleyball European Tour 2017.

Kranjska Gora bo tudi letos gostila turnir odbojke na snegu.
Kranjska Gora bo tudi letos gostila turnir odbojke na snegu.

To bo sploh prvič, da bo priljubljeno slovensko smučarsko središče gostilo katerega od turnirjev evropske serije v odbojki na snegu.

PREBERITE ŠE: Pokal Vitranc 2017: Krajska Gora gosti že 56. smučarski praznik


Na snežni podlagi se bodo udarile najboljše evropske odbojkarice in odbojkarji na snegu. Prvi dan bo namenjen šoli odbojke na snegu za otroke, za vikend pa bodo potekali boji v ženski in moški konkurenci. Pomerilo se bo 24 moških in 12 ženskih ekip.

Dodatne Informacije

Več informacij:
snowvolleyball.at

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet