Okay.si: Prva etična trgovina z izključno trajnostnimi izdelki

Okay.si

Okay.si je sploh prva trgovina v Sloveniji, kjer lahko izbiramo med izključno trajnostnimi izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk. Etična trgovina za družino in dom namreč ponuja izdelke katerih celoten proces- od pridobivanja surovin do proizvodnje in reciklaže- je prijazen tako do okolja, ljudi in živali ter je resnično 100-odstotno trajnosten. V njej najdete izdelke za nego, čistila, malčke, hišne ljubljenčke in razne (modne) dodatke.

Okay.si se lahko pohvali s statusom sploh prve trgovine v Sloveniji, kjer lahko izbiramo zgolj med trajnostnimi izdelki mednarodno priznanih znamk. To pomeni, da gre za izdelke, ki vse od pridobivanja surovin, proizvodnje in reciklaže, predstavljajo prednosti za okolje, družbo in gospodarstvo in tako varujejo zdravje ljudi, živali in narave.

PREBERITE ŠE: Tea Time: edina trgovina s čaji, ki jo mora poznati ljubitelj čaja

V Okay.si je na voljo vse od ekoloških čistil, naravne kozmetike, pralnih plenic, do izjemno praktične zložljive stekleničke in unikatnih modnih dodatkov, ročno izdelanih v Sloveniji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
okay.si
Telefon:070/770-356
E-pošta: info@okay.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako živeti bolj trajnostno? 100+ odličnih nasvetov, ki nam bodo pomagali, da (p)osvojimo trajnostno bivanje