fbpx

Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo

Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo

Medtem ko se veliki trije (Canon, Sony in Nikon) spopadajo za primat na polju polnega tipala, se je Olympus odločil zapolniti praznino s profesionalnim aparatom sistema mikro štiri tretjine ‒ Olympus OM-D E-M1X.

Z navpičnim oprimkom na ohišju odpornim proti prahu, pršenju vode in zmrzaljo ter možnostmi za profesionalne fotografe, brezzrcalni fotaparat Olympus OM-D E-M1X ponuja nadzor, ergonomijo, stabilnost in kakovostne fotografije v vseh razmerah. 5-osna stabilizacija pa jasne fotografije tudi brez umirjevalnika ali stativa.

Brezzrcalni fotoaparat Olympus OM-D E-M1X, ki bo na voljo naslednji mesec za 3000 evrov, bo imel 20,4-milijonsko tipalo in sposobnost zajetja 18 fotografij na sekundo.

Baterijo brezzrcalnega fotoaparata Olympus OM-D E-M1X bo mogoče “podvojiti” in v tem primeru bo zadoščala za do 870 fotografij oziroma 170 minut videa 4K (30 fps) ali polne HD razločljivosti (120 fps).

Galerija: Olympus OM-D E-M1X

Dodatne Informacije

Več informacij:
getolympus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!