fbpx

ONE66 Hotel: hotelski upornik, ki obljublja edinstveno izkušnjo

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V Ljubljani je svoja vrata odprl nekoliko drugačen hotel, ki se lahko pohvali z visokotehnološko opremo in edinstvenim interjerjem.

»Zase pravimo, da smo uporniki klasične hotelske industrije,« se glasi geslo na novo oprtega hotela ONE66, ki brez dvoma izstopa iz ljubljanskega povprečja. Nudi namreč edinstveno izkušnjo namestitve, svoj dom pa je našel v stavbi iz leta 1967, ki so ji lastniki nadeli novo vsebino in podobo.

Interjer odlikuje industrijski slog, ki se prepleta tudi v sobah. Gostje lahko izbirajo med sobami in apartmaji, v katerih se prepletajo moderni elementi in visoka tehnologija. Družine se bodo razveselile družinskih sob, ki so prostornejše in krojene po meri družin.

V sklopu Hotela ONE66 se nahaja tudi sodobna restavracija Dobra Vila Pizzeria, kjer se lahko okrepčate v sproščenem in industrijsko opremljenem ambientu. Poleg bara je v skupnem prostoru gostom na voljo tudi PlayStation, kar bo razveselilo vse ljubitelje video igric. Celoten hotel je namreč zasnovan izjemno visokotehnološko, za vse, ki jim je ljubša analogna igra, pa sta na voljo igralnica in košarkarski obroč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!