fbpx

O`Neill

O`Neill je originalna kalifornijska znamka surferskih, snežnih, vsakodnevnih oblačil in opreme, ki je bila ustanovljena leta 1952. Njen ustanovitelj Jack O`Neill je prvi osnoval neoprensko oblačilo, ki ga danes uporabljajo surferji z vsega sveta. Znamka se aktivno posveča razvoju v aktivnih športih in inovacijam v ...

O`Neill je originalna kalifornijska znamka surferskih, snežnih, vsakodnevnih oblačil in opreme, ki je bila ustanovljena leta 1952. Njen ustanovitelj Jack O`Neill je prvi osnoval neoprensko oblačilo, ki ga danes uporabljajo surferji z vsega sveta. Znamka se aktivno posveča razvoju v aktivnih športih in inovacijam v oblačilih, ki jih spremljajo. Ženska kolekcija bikini kopalk ohranja klasične kroje, ki omogočajo popolno svobodo gibanja. Vzorci sledijo najnovejšim trendom: veliko je majhnih pikic, cvetličnih potiskov, črt, organskih oblik in modnega kara. Obarvane so v romantične pastele ter žive odtenke rožnate in modre, veliko je tudi bele. Potiski dolgih surfer hlač se ujemajo z vzorci na kopalkah in so prava izbira za dekleta, ki si “upajo”. Moške boardshort hlače prihajajo v tisoč in eni različici: od enobarvnih do grafično potiskanih ali z vzorci tropskih rož. Še posebej zanimive so tiste s stripovskim potiskom. Vse so izredno udobne, sestavljene iz 100 % poliestra in s funkcionalnimi žepi.

Hala 12, Šmartinska 152, Ljubljana in www.oneill.com

Naslednje
Roxy Heart

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.