fbpx

Transport Footwear

Kako preusmeriti pozornost z oblačil na obutev? Genialne rešitve so se spomnili pri Transportu, ki so za svoj katalog pomlad/poletje 2009 fotografirali gole modele, obute v čevlje priznanih blagovnih znamk, in s tem dosegli, da prav nič ne odvrača pozornosti od genialnih čevljev. Katalogi trgovin Transport Footwear slovijo ...

Kako preusmeriti pozornost z oblačil na obutev? Genialne rešitve so se spomnili pri Transportu, ki so za svoj katalog pomlad/poletje 2009 fotografirali gole modele, obute v čevlje priznanih blagovnih znamk, in s tem dosegli, da prav nič ne odvrača pozornosti od genialnih čevljev. Katalogi trgovin Transport Footwear slovijo po svoji kvaliteti, izvedbi in originalnosti ter tako vzbujajo pozornost svojih kupcev, modnih kritikov, stilistov in poznavalcev modnih trendov. Prav takšna je tudi njihova obutev, ki združuje blagovne znamke: Miss Sixty, CAT, Energie, G-Star, Bronx, Killah, Jump, Yellow Cab, Tommy Hilfinger, Calvin Klein, DKNY, Levi`s in druge. Katalog je nastal s pomočjo vrhunskih strokovnjakov in znanih imen na področju mode. Pod fotografije se je podpisal sloviti hrvaški fotograf Mladen Šarić, ki mu je naloga odlično uspela − preusmeril je pogled z golih teles na čudovito obutev.

Trgovina Transport Footwear, Center Supernova, Ljubljana, in http://www.transport-footwear.com

Naslednje
O`Neill

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.