fbpx

One&Only Portonovi: luksuzni resort v Črni Gori z edinstvenimi lepotnimi storitvami

Foto: booking.com

Na vhodu v zaliv Boka, na črnogorski obali, stoji pravi evropski luksuzni biser - One&Only Portonovi.

Na idilični črnogorski obali, v objemu turkizno zelenega morja, dišečega sredozemskega rastja in srednjeveških mestec, stoji luksuzni resort, kakršnega Jadran še ni videl. One&Only Portonovi je več kot chic. Je hedonizem na najvišjem nivoju, z gastronomsko ponudbo svetovnega kova in edinstvenim wellness doživetjem by Chenot.

Evropska eleganca na obali Jadrana

Resort se nahaja na velikanskem posestvu, tik ob morju in se spogleduje z dramatično jadransko obalo ter gorami v zaledju. Prav zavoljo svoje lege omogoča zadostno mero zasebnosti, po kateri tukajšnji gostje tako močno hlepijo. Za dobršen nivo luksuza je namreč poskrbljeno, saj One&Only Portonovi združuje sodobno evropsko eleganco z živahnimi odtenki Črne Gore, na kar nakazuje tudi prestižen izbor namestitev.

Foto: Booking.com

One&Only Portonovi ponuja tako privatne kot tudi luksuzne vile, primerne za zahtevne goste, ki si želijo več, kot običajne nastanitve lahko ponudijo. Vsako izmed vil obdaja razkošen vrt s privatnim zunanjim bazenom, masažno kadjo in šestimi masažnimi ležalniki, ki nudijo prekrasne razglede na Jadran. Želite še več. V sklopu vsake vile vas pričaka četica butlerjev in privatnih kuharjev, ki skrbijo, da so vse vaše želje v hipu izpolnjene. To pa še ni vse, vsaka izmed vil ima na voljo tudi lastno peščeno plažo in privatni čoln, ki vas popelje do željenih destinacij.

Gostje lahko izbirajo tudi med družinskimi luksuznimi suitami, ki so kot nalašč za razkošne družinske počitnice. Privoščite si torej razkošno razvajanje, s prekrasnimi razgledi na zaliv Boka, sončnimi zahodi, nežno petje ptic, nastavljanje sončnim žarkom in nepozabno kulinarično izkušnjo. One&Only Portonovi je namreč mesto ene najbolj ekskluzivnih gurmanskih ponudb na Jadranski obali. Edinstvena restavracija Sabia, pod taktirko z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Giorgia Locatellija bo začarala vaše brbončice. La Veranda je s sezonskimi lokalnimi sestavinami obogatena in nagrajena z najbolj plemenitimi kulinaričnimi tehnikami, v japonski kulinariki in živahnih DJ ritmih pa lahko okušate mojstrovine v Tapasake Clubu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.