fbpx

Do čistega in suhega perila v manj kot dveh urah s pralnimi in sušilnimi stroji Samsung

Oglasno sporočiloSamsung

Zahvaljujoč izjemni Samsung tehnologiji bo pralno-sušilni cikel zaključen hitreje kot se odvrti povprečno dolg film. Kar je v današnjem času, ko se vse stvari odvijajo zelo hitro, kar nekako pričakovano od modernih aparatov. Pralni in sušilni stroji Samsung s svojo tehnologijo nikakor ne razočarajo in navdušijo tudi najbolj zagrizene tehnološke navdušence.

Učinkovito pranje tudi pri nizki temperaturi

Novi modeli pralnih strojev so popolnoma prilagojeni modernemu načinu življenja in izkoriščajo številne nove tehnologije, da nam olajšajo življenje. Eco Bubble™ tehnologija zagotavlja zmogljivo in hkrati nežno čiščenje tudi pri nizkih temperaturah. Ker se detergent spremeni v mehurčke, hitro prodre v tkanino in poskrbi za učinkovito odstranjevanje umazanije ter zaščiti barvo in teksturo oblačil. Ni vam potrebno več skrbeti, da bodo vaša črna oblačila po nekaj pranjih izgledala siva in sprana.
Še ena odlična funkcija novih pralnih strojev Samsung je JetSteam funkcija hitrega sušenja. Z izredno visoko temperaturo, ki jo uporablja, je perilo suho hitreje, aparat pa pri tem potroši manj energije.

Pomočniki za vsak dan

Tehnološke navdušence bo zagotovo zanimala tudi funkcija AI Control, ki je neke vrste osebni asistent pri pranju in ga poganja umetna inteligenca. Zapomni si, kakšna oblačila običajno perete in na katerem programu. Tako si v prihodnje ne boste več razbijali glave, kateri program izbrati in kakšno temperaturo, saj vam bo tehnologija AI Control sama predlagala cikel pranja.

Poleg tega so tu še posebna vratca AddWash, ki vam omogočajo, da tisto nogavico, ki se vam je izmuznila na poti do stroja, ali pa majico, ki je ostala na stolu v spalnici, dodate kar med samim ciklom pranja.

Učinkovito in hitro sušenje

Razvoj tehnologije nam je omogočil, da nekatere stvari danes ne predstavljajo več prestiža, ampak so del vsakdanje rabe. Včasih smo perilo sušili na dvoriščih in balkonu, danes pa za sušenje večinoma skrbijo sušilni stroji. Sušilni stroji Samsung so ekonomična izbira, saj se številni uvrščajo v A+++ energetski razred. Tehnologija toplotne črpalke ni odlična le pri varčevanju energije, pač pa skrbi tudi za izjemno učinkovito sušenje v krajšem času.
Če računamo, da skrajšan program učinkovitega pranja traja okoli 40 minut, za popolno suho perilo pa je potrebnih približno 80 minut, je skupno trajanje pranja in sušenja perila približno dve uri. To je torej čas, v katerem imate lahko vaša najljubša oblačila pripravljena za ponovno uporabo – čista in sveža.

AirDresser oblačila osveži in tudi suši

Verjetno poznate situacije, ko oblečete sveža oblačila za poslovno kosilo ali večerjo s prijatelji in ob prihodu domov opazite, da so se navzela neprijetnega vonja, niso pa ravno umazana in potrebna pranja. V teh situacijah vam bo na pomoč priskočil Samsung sušilni stroj AirDresser, ki ga lahko postavite ob omaro z oblačili ali pa ga kar vključite v katerikoli niz omar, saj ponuja izjemno prilagodljivost na voljo pa je v čudovitih barvnih odtenkih.

Oblačila preprosto obesite na obešalnik, zaprite vrata naprave in poskrbela bo, da bodo vaša oblačila osvežena in razkužena. Funkcija razkuževanja uporablja JetSteam, ki odstrani 99,9 % bakterij in virusov ter uniči 100 % pršic hišnega prahu. V AirDresserju lahko oblačila tudi učinkovito posušite in jih brez likanja spet oblečete. Ker omogoča tudi preprosto shranjevanje oblačil, ki jih vsak dan nosite zunaj doma, lahko pozabite na stalno vzdrževanje ter uživate v svežih in prijetno dišečih oblačilih, ki bodo vselej pripravljena na uporabo.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.