fbpx

Oprah razkriva skrivnost – ključ za premagovanje ovir v življenju!

Foto: Marco Testi / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ko vam življenje postreže z limono, si naredite limonado! Verjetno ste že milijonkrat slišali ta rek, a vse ni tako preprosto. Kaj narediti, ko se pojavijo težave? Kako najti optimizem, ko se vam zdi, da so se vsa vrata zaprla?

Oprah Winfrey je v enem izmed svojih motivacijskih govorov spregovorila na temo, kako premagati ovire, ki se pojavijo na poti do želenega uspeha in življenja, o katerem sanjamo.

Vsi kdaj pa kdaj naletimo na ovire na poti življenja, pri tem je ključno, da se osredotočimo na lekcijo, ki nam jo poskuša prenesti ta ovira. Nikomur, ki je danes uspešen v življenju, ni bilo vedno lahko.

Ne skrivajte bolečine, soočite se z njo, saj bo ona na koncu ključ do vaših največjih zmag in posledično bo okrepila vašo odpornost na težave. Zato bi se morali zahvaliti za zaprta vrata, namesto da bi jih objokovali.

Zmoreš. Foto: Nikolay Hristov / Unsplash

Recite hvala v najhujših trenutkih in verjemite v moč vesolja. Ko se bo dim razblinil in se prah usedel, boste videli da ste še vedno tam. Še vedno ste tukaj in to je tisto, kar je pomembno.

Spomnite se teh besed, ko vam življenje prinese novo oviro – še vedno si tam, stojiš in zmoreš veliko. To je najbolj pomembno!

Uspešni ljudje se učijo iz svojih napak in neuspehov, medtem ko se jih neuspešni oklepajo in jih uporabijo za izgovor. Če skušate izluščiti nauk, boste postali boljša oseba oziroma boste osebnostno zrasli.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!