fbpx

Optika Ghetaldus: nova optika v središču Ljubljane

foto Žak Jankovič

Optika Ghetaldus nadaljuje s širitvijo poslovanja na slovenskem trgu. V sredini septembra so svojo prvo optiko odprli v nakupovalnem središču Maximus Murska Sobota, od oktobra naprej pa lahko njihove storitve preizkusite tudi v Ljubljani. Optiko so že obiskali znani slovenski obrazi, kot so Gregor Čeglaj, Katarina Benček, Eva Cetrih, Lorella Flego in ostali.

V samem centru Ljubljane, na Wolfovi 8 je svoja vrata odprla Optika Ghetaldus, v kateri boste našli najmodernejše okvirje sončnih in dioptrijskih očal. Optiko Ghetaldus so že obiskali številni znani obrazi, ki so bili nad ponudbo navdušeni. Modna novinarka in voditeljica Lorella Flego pravi, da se lahko Optika Ghetaldus brez dvoma primerja tudi s tistimi večjimi optikami v Milanu ali New Yorku. “Izbor je res neverjeten in veliko okvirjev sem pred kratkim videla na modnih brveh, všeč mi je, da je visoka moda vse bolj dostopna tudi v Sloveniji,” je še dodala Lorella.

Foto: Žak Jankovič

Na odprtje nove optike je prišel tudi sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je užival v pretežno ženski družbi, del katere so bile tudi Katarina Benček, Eva Centrih in Tesa Jurjaševič. Vse so se strinjale, da se v Optiki Ghetaldus res najde za vsakega nekaj – vse od športnih okvirjev do elegantnih in brezčasnih očal, ki vam bodo služila še po več letih. Fashionistke so bile na dogodku najbolj navdušene nad retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj “modni trenutek” pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji.

Foto: Žak Jankovič

V Optiki Ghetaldus si prizadevajo tudi za zdrav vid svojih strank, zato ponujajo koncept brezplačnega nadzora vida. Ko se ga boste udeležili, bodo strokovnjaki v optiki podali strokovno oceno vašega vida, glede na diagnostiko in vaš življenjski slog pa vam nato svetovali, kaj izbrati. V Optiki Ghetaldus med 21. 10. 2021 in 30. 11. 2021 lahko izkoristite –15 % popusta, ki velja za nakup vseh sončnih očal, vseh okvirjev za dioptrijska očala ter kontaktne leče.

foto Matic Kremžar

Dodatne Informacije

ghetaldus.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!