fbpx

3 spletne trgovine, kjer lahko kupite jesensko modno kolekcijo za svojega psa

Zara Home, H&M, Stradivarius

Foto: Zara.com

Hišni ljubljenčki zavzemajo v naših prostorih prav posebno mesto in priljubljene znamke se tokrat predstavljajo s kolekcijami pasjih oblačil za jesen-zimo. Nekateri psi zimske temperature slabo prenašajo in jih zebe. Ker ne želite, da bi vašega pasjega prijatelja zeblo, mu v hladnih dneh privoščite toplo oblačilo. Asortima, ki je na voljo za nakup preko spleta, je namenjen lastnikom hišnih ljubljenčkov, ki iščejo tudi vizualno lepe izdelke.

Zara Home

Zara Home je lansirala novo jesensko – zimsko kolekcijo, ki je osredotočena na pse. V kolekciji so predstavljene predvsem elegantne dežne jakne, plašči iz flisa, ovratnice, kape, usnjene torbe, povodci, ovratnice in oprsnice. Gre za res čudovito kolekcijo, ki bo zimske dni naredilo bolj vesele.

Stradivarius

Novosti Stradivariusa bodo nedvomno osvojile vas in vaše hišne ljubljenčke. Zbirka prinaša udobne in srčkane modele, ki bodo popolnoma ustrezali vašim štirinožnim hišnim ljubljenčkom in ki jo krasi eden izmed najbolj priljubljenih likov risank iz živalskega sveta, Mickey Mouse. Kolekcija vsebuje komplet šalov, ovratnic za pse in mačke, prenosne postelje, majice in plaščke.

H&M

H&M je poleg španske Zare ena najbolj uspešnih verig prodajaln z modnimi in cenovno ugodnimi oblačili. Kolekcija za pse nižjega cenovnega razreda, bo razveselilo številne lastnike hišnih ljubljenčkov. V njihovi kolekciji se nahajajo čudoviti puloverji, plaščki, ki se bodo ujemali tudi z vašimi oblačili.

Pred nakupom priporočamo, da se prepričate, da se oblačilo vašemu psu prilega in je prave velikosti. Ta ne smejo biti preveč ohlapna, hkrati pa ne preveč tesna, saj s tem omejujete gibanje psa. Pri izbiri oblačila pa je treba skrbno izbrati tudi material – ta naj bo topel in prijeten, hkrati pa naj diha in naj bo enostaven za pranje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!