fbpx

6 idej za škornje z visoko peto za jesen 2021

Foto: bershka.com

Prihod hladnejših dni za mnoge ženske pomeni, da se končno lahko vrnejo k najljubšemu, najbolj elegantnemu modelu obutve: škornjem z visoko peto. Pripravili smo vam 8 idej za različne modele škornjem, s katerimi lahko začinite svoj jesenski outfit.

1. Škornji do kolen

Škornji, ki segajo vse do kolen, veljajo za ene najelegantnejših. Najdemo jih lahko tako pri najbolj znanih modnih oblikovalcih, kot tudi v cenovno bolj dostopnejših trgovinah.
V spletni trgovini H&M jih lahko dobite za 59,99 €.

Foto: hm.com

2. Škornji nad gležnji

Če na škornje do kolen še niste pripravljeni, so odlična izbira škornji, ki segajo nekoliko nad gležnji. Najbolj klasična izbira, ki se tudi ujema s katerimkoli oblačilom, so črni škornji. Za 34,99 € jih lahko dobite tukaj.

Foto: hm.com

3. Gležnjarji

Nizki gležnjarji so odlična izbira za dni, ko se še ne borimo z najhujšim mrazom- za eleganten outfit jih lahko kombinirate s krilom ali obleko. Za 26.99 € lahko gležnjarje znamke Anna Field najdete tukaj.

Foto: zalando.si

4. Svetli odtenki

Kontrasti so vedno v modi in odličen način, da jih ustvarite je, da bele ali bež škornje kombinirate s črnim krznom (ali imitacijo krzna). Lahko pa se ovijete v belo, bež ali pastelne odtenke od glave do pet in tako poskrbite za takoj opazen outfit. Bela izpade čudovito tudi v kombinaciji z rjavo.
Škornje znamke San Marina lahko za 184,95 € dobite tukaj.

Foto: zalando.si

5. Vezalke in zadrge

Izgled škornjev brez dvoma popestrijo vezalke in zanimive zadrge. Lep primer tega lahko najdete pri gležnjarjih znamke RAID Wide Fit, ki jih lahko za 54,99 € dobite tukaj.

Foto: zalando.si

6. Škornji s kavbojskim vzorcem

Svoj outfit lahko poživite tudi z najrazličnejšimi vzorci– izbira le-teh je ogromna, zgrešili pa gotovo ne boste s klasičnim kavbojskim vzorcem. Kavbojske škornje lahko za 69.99 € dobite na spletni strani Bershka.

Foto: bershka.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!