fbpx

Villa Mare & Monti Istra: vila v Opatiji, kjer domuje gostoljubje

Foto: Booking.com

Nedaleč od priljubljene Opatije stoji Villa Mare & Monti, v kateri se boste v hipu počutili dobrodošli.

“Jelena je daleč najboljša gostiteljica, kar smo jih kdaj spoznali. Bila je tako prijazna in ustrežljiva, da je naše bivanje v nekaj dneh prešlo iz običajnega v izjemno,« se glasi ocena enega izmed gostov, ki je nedavno bival v ljubki vili, nedaleč od Opatije. Gostiteljica namreč poskrbi, da se daleč od doma, počutite kot doma.

Villa Mare & Monti se nahaja nekaj kilometrov stran od opatijskega letnega gledališča, le kratek sprehod stran od odličnih restavracij, zaradi česar bo kuhanje povsem odveč. Če pa vas zagrabi lakota, je v sklopu vile na voljo odlična kuhinja z vso potrebno opremo. Mate & Monti lahko nastani do šest oseb, ki bivajo v treh spalnicah.

Vila se pohvali s kar dvema sončnima terasama, na travniku pred njo pa se razteza tudi velik zunanji bazen. Na vrtu ob vili je veliko kotičkov za sproščanje in oddih, če si zaželite raziskovanja okolice pa vam je na voljo tudi izposoja koles.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!