fbpx

Otroška obutev, ki diha

Blagovna znaka Geox je predana izdelavi stopalom prijazne obutve, ki jo odlikuje zračnost. Obutev, ki diha, uspešno združuje modne trende in napredne Geoxove patente. Čevlji iz gume so že več kot petdeset let velik dosežek pri razvoju vodoodporne obutve, ki ohranja stopala topla in suha. In za naše ...

Blagovna znaka Geox je predana izdelavi stopalom prijazne obutve, ki jo odlikuje zračnost. Obutev, ki diha, uspešno združuje modne trende in napredne Geoxove patente. Čevlji iz gume so že več kot petdeset let velik dosežek pri razvoju vodoodporne obutve, ki ohranja stopala topla in suha. In za naše najmlajše, je tista prava obutev še kako pomembna. Otroški modeli čevljev blagovne znamke Geox so oblikovani tako, da so izjemno mehki, lahki, vodoodporni in da predvsem dihajo. Membrana na podplatu omogoča, da so otrokova stopala vedno spočita, hkrati pa noga diha, kar je značilno za vso obutev Geox. Otroška kolekcija obutve za letošnjo pomlad in poletje diha v pisanih barvnih odtenkih, pike, rože in medvedki so na čevljih za deklice, športni in vesoljski motivi pa na čevljih za dečke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.