fbpx

Leseni poganjalec Hoppop

Z lesenim poganjalcem otroške blagovne znamke Hoppop bodo malčki predvsem urili svoje motorične sposobnosti in se naučili loviti ravnotežje ter s tem hitreje osvojili vožnjo s kolesom, brez pomoči pomožnih kolesc. Za otroško blagovno znamko Hoppop je značilno predvsem to, da že vrsto let postavlja trende v ...

Z lesenim poganjalcem otroške blagovne znamke Hoppop bodo malčki predvsem urili svoje motorične sposobnosti in se naučili loviti ravnotežje ter s tem hitreje osvojili vožnjo s kolesom, brez pomoči pomožnih kolesc. Za otroško blagovno znamko Hoppop je značilno predvsem to, da že vrsto let postavlja trende v razvoju igrač za malčke. Poudarek dajejo lepemu in premišljenemu oblikovanju izdelkov, saj so mnenja, da dizajnerski izdelki niso le za odrasle. S kombinacijo atraktivnih oblik in barv z najboljšo kakovostjo in mednarodnimi varnostnimi standardi ustvarjajo originalne izdelke, ki imajo za cilj poenostaviti vsakdanje življenje z inovativnimi lastnostmi. Njihovi izdelki so varni, inovativni, predvsem pa trendovski. Poganjalce in ostale otroške igrače blagovne znamke Hoppop najdemo v izbranih trgovinah Baby Center.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.