fbpx

Mika – pridih skandinavskega dizajna

Dansko podjetje Pure Kids je ustanovitelj in proizvajalec blagovnih znamk otroških oblačil Phister & Philina in Cupcake, ki ponujata pester izbor igrivih otroških oblačil za otroke od rojstva naprej in mladostnike do šestnajstega leta starosti. Za obe blagovni znamki lahko rečemo, da sta postali izjemno ...

Dansko podjetje Pure Kids je ustanovitelj in proizvajalec blagovnih znamk otroških oblačil Phister & Philina in Cupcake, ki ponujata pester izbor igrivih otroških oblačil za otroke od rojstva naprej in mladostnike do šestnajstega leta starosti. Za obe blagovni znamki lahko rečemo, da sta postali izjemno priznani v zelo kratkem času tako na Danskem kot drugje v Evropi in ostalem svetu, še posebno pri vseh ljubiteljih skandinavskih dizajnov in visokokakovostnih oblačil. Predvsem pa sta se blagovni znamki Phister & Philina in Cupcake priljubili in navdušili mnoge prav zaradi svoje živahnosti ter pisanih in drznih barvnih kombinacij v svojih kolekcijah otroških oblačil za fante in deklice. Kolekcije obeh blagovnih znamk so po navadi narejene v mix & match slogu, so majhne in vedno prinašajo nove zgodbe, nove like in jih tako delajo še bolj zanimive. Oblačila obeh blagovnih znamk otroci lahko nosijo tako ob posebnih priložnostih kot ob vsakodnevni igri, saj se v njih zelo dobro počutijo. Njihova glavna značilnost pa so predvsem kakovostni in trpežni materiali, ki so prijetni in mehki na otip, ter udobni in modni kroji za igrive, aktivne malčke. Oblačila blagovne znamke Phister & Philina, ki je izjemno priznana danska blagovna znamka, odlikujejo predvsem kakovostne in trpežne tkanine, oblačila so narejena v edinstveni kombinaciji barv z veliko lepimi podrobnostmi, kar daje oblačilom blagovne znamke Phister & Philina radosten in obenem klasičen ali retro videz. Cupcake (prej Cecilie West) je blagovna znamka, ki je na tržišču prisotna že od leta 1999. Postala je zelo priljubljena predvsem zaradi zelo kakovostnih oblačil, svojevrstnega sofisticiranega sloga in dizajna, ki omogoča, da lahko veliko njihovih oblačil kombiniramo med seboj. Je nekoliko elegantnejša in umirjena. Otroška oblačila blagovnih znamk Phister & Philina in Cupcake najdemo v spletni trgovinici www.mika.si, kjer bomo lahko kmalu izbirali še oblačila in modne dodatke drugih priznanih skandinavskih blagovnih znamk.

www.mika.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.