fbpx

OtterBox Universe – modularni etui za pametne telefone

Modularni etui OtterBox Universe

S pametnimi telefoni je tako kot s človekovimi pravicami. Za njihovo večjo varnost (pred padci, praskami, prahom ipd.) se moramo odpovedati nekaterim njihovim funkcijam. Tako je bilo le do zdaj! Prihaja namreč Universe, modularni etui za pametne telefone, ob uporabi katerega se vam v imenu varnosti ne bo treba odpovedati nobenim dodatkom, ki jih ponuja.

Medtem ko je Google izdeloval modularni telefon (Project Ara), je znamka OtterBox pripravila modularni ovitek Universe, ki omogoča uporabo vseh dodatkov telefona tudi, če smo ga oblekli v zaščitni etui. Modularno zaščitno ohišje ima namreč odstranljive dele. Trenutno je ukrojeno le po meri Applovega telefona iPhone 6 (in novejših modelov).

PREBERITE ŠE: Google Ara: prvi modularni telefon prihaja naslednje leto

Ko se v imenu varnosti ni treba odpovedati dodatkom.
Ko se v imenu varnosti ni treba odpovedati dodatkom.

Otterbox posameznih modulov ni izdelal sam, pač pa se je povezal z drugimi proizvajalci tovrstnih dodatkov za pametne telefone. PolarPro je na primer prispeval fotografska stativa, dodatno baterijo, Bluetooth zvočnik in objektiv ”ribje oko”, Manatee Works čitalnik črtne kode, SanDisk pomnilne kartice, Influx ojačevalnik brezžičnega signala … Vse te dodatke je z iPhonom mogoče združiti, ne da bi telefon uporabljali v Evinem kostumu, torej brez etuija. Universe je na voljo za (preračunanih) 45 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
otterbox.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!