Outlook Festival 2017: žur z Dizzeejem Rascalom in DJ-jem Shadow

Zadnjič posodobljeno: :

V varnem zavetju Punta Christo utrdbe v Pulju bo od 7. do 10. septembra 2017 potekal Outlook Festival 2017. Gre za največji festival Soundsystem kulture v celi Evropi, ki vsako leto privabi najboljše ustvarjalce na sceni ter obiskovalce z vsega sveta. Letošnje leto bosta med drugimi nastopila Dizzee Rascal in DJ Shadow. Vstopnice za divjo zabavo so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Tvrđava Punta Christo, Pulj, Hrvaška

Organizator

Outlook Festival

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

festivalska vstopnica: 165,00 €

Lučaj od čudovite plaže in slanega morja, v utrdbi Punta Christo v Pulju, bo od 7. do 20. septembra 2017 potekal Outlook Festival 2017. Outlook Festival je največji Soundsystem festival v Evropi, na njegovih odrih pa se vsako leto zvrstijo največje zvezde elektronskega univerzuma.

PREBERITE ŠE: Rise Up Poreč Music Festival 2017: prihajajo John Newman in Icona Pop

Outlook Festival je največji Soundsystem festival v Evropi
Outlook Festival je največji Soundsystem festival v Evropi.

Letošnje leto prihajajo Dizzee Rascal, DJ Shadow, The Outlook Orchestra, Ghostface Killah, Giggs, Wiley, David Rodigan, Goldie, Shy Fx, Roots Manuva in mnogi drugi. Glasbeni spekter bo pokril široko paleto elektronske glasbe: house, techno, dubstep, dub, hiphop, electronica in mnoge druge nianse zvrsti. Vstopnice so že v prodaji. Celoten seznam nastopajočih si lahko ogledate na tej povezavi. Kaj vse pa so doživeli na lanskoletnem Outlook Festivalu, pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.outlookfestival.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#FUKSi 2021: prihajajo Deborah De Luca in Siddharta